📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
no jest lekka psychodela, piwo dam
Wiem, że ten komentarz zginie pośród pozostałych, ale kiedy mojej mamy nie ma w domu, lubię wychodzić do jej ogródka, przykrywać się ziemią i udawać, że jestem marchewką.
o kurwa a myślałem, że chudy to ciota raczej
Bardzo lubiłem ten film, wyobraźnia dziecka robiła swoje, istna magia, potem jeszcze gra Toy Story 1 w 2d - poezja. Potem wierzyłem, że zabawki w pokoju ożywają, udawałem sen i nasłuchiwałem, ale nigdy nic nie zobaczyłem...
Cwane skurczybyki, umiały mnie wykiwać!
Cwane skurczybyki, umiały mnie wykiwać!
Oglądając to pomyślałem, że kurewsko zabawnie by było gdyby sie tak przebrać w taki kostium i wyjść zabijając ludzi... pomyślcie sobie gdyby Breivik wpadł na taki pomysł i zabijał wszystkich w kostiumie chudego z wielkim uśmiechem na mordzie : D
Za zniszczenie dzieciństwa zawsze piwo!
Ja: Bo to pojebane...
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów