📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
jeżeli muzyka będzie tak dobra jak w SA, a fabuła nie będzie spierdolololona to może być cekawie..
don t wanna be a sucker like all the rest
Specjalnie dopłaciłem ponad stówę do karty, żeby dostać określone tytuły gier "w gratisie".
Tym bardziej, że kartę graf. zmieniam średnio co trzy lata a zakup jakiegoś przyzwoitego GPU sporo nadszarpuje mój budżet.
Wysłałem imejla do Sat. z fotkami w jakim stanie dostałem kartę. Nie odpuszczę chujcom!
Specjalnie dopłaciłem ponad stówę do karty, żeby dostać określone tytuły gier "w gratisie".
Tym bardziej, że kartę graf. zmieniam średnio co trzy lata a zakup jakiegoś przyzwoitego GPU sporo nadszarpuje mój budżet.
nawet gadające zwierzęta są...
jak zawsze wszystkie najlepsze urywki gry wjebane w jeden zwiastun i kurwa reszta to już kontynuacja san andreas
Jeszcze sie tak nie ciesz, bo nie wiadomo jakie wymagania jaki procek i ile ram.
Co tam że grafa przekozacka ale GTA 5 zapewne tak samo jak 5 bedzie hojowa. naczy ze gra tez taka bedzie. NAJLEPSZA czesc i gra wszechczasow to i tak bedzie gta SA !! GIMBY NIE ZROZUMIEJA ZE GRAFA TO NIE WSZYSTKO !!!!
Kupie tylko pod warunkiem, że nie będzie jakichś zjebanych zabezpieczeń, takich jak w GTA 4. To był wtedy niezły strzał w stopę, bo używałem (i pewnie nie tylko ja) pirata tylko dlatego, że nie wiedziałem czy oryginał będzie działał bez problemu.
danieltrcd napisał/a:
Jeszcze sie tak nie ciesz, bo nie wiadomo jakie wymagania jaki procek i ile ram.
8core , 16gb mam wiec starczy na bank.
Pierdzielicie ze nie wyjdzie na pc... z tego co pamietam to SA i 4 tez mialy nie wyjsc na PC bo napisali ze wyjdzie na xbox i ps.Na pc tak czy siak wyjdzie bo oni na tym zarobią gruby hajs.
ziemniak1311 napisał/a:
Co tam że grafa przekozacka ale GTA 5 zapewne tak samo jak 5 bedzie hojowa. naczy ze gra tez taka bedzie. NAJLEPSZA czesc i gra wszechczasow to i tak bedzie gta SA !! GIMBY NIE ZROZUMIEJA ZE GRAFA TO NIE WSZYSTKO !!!!
San Andreas? Najlepsze było Vice City. Niesamowity klimat, muzyka, która biła na głowę listy przebojów 2002. Charyzmatyczny Ray Liotta i rzesza aktorów z hollywood. Eh, zaraz znów chyba zainstaluję VC.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów