18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
GTA V
violaoo • 2012-11-14, 17:07
Najnowszy Trailer z Gta 5!

Miażdy mi suty
Zgłoś
neil 2012-11-14, 18:00
jeżeli muzyka będzie tak dobra jak w SA, a fabuła nie będzie spierdolololona to może być cekawie..

don t even care if i look a mess
don t wanna be a sucker like all the rest
Zgłoś
Radysh 2012-11-14, 18:01
@upupup

Wysłałem imejla do Sat. z fotkami w jakim stanie dostałem kartę. Nie odpuszczę chujcom!
Specjalnie dopłaciłem ponad stówę do karty, żeby dostać określone tytuły gier "w gratisie".

Tym bardziej, że kartę graf. zmieniam średnio co trzy lata a zakup jakiegoś przyzwoitego GPU sporo nadszarpuje mój budżet.

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
kicimus 2012-11-14, 18:06
podobno maja wyjs 2 wersje na ps3 i ps 4 niwiem jak z xsem bo mnie nie interesuje
Zgłoś
alanhawk 2012-11-14, 18:09
już widze jak gram w to na ultra detalach na moim gtx670
Zgłoś
Colossus 2012-11-14, 18:10 4
Się jaracie, a Rockstar pewnie poleci w chuja i nie wypuści tej gry na PC, na razie są tylko informacje o PS3 i X360.
Zgłoś
koło_zamachowe 2012-11-14, 18:18
nawet gadające zwierzęta są...
Zgłoś
KaOeNDeI 2012-11-14, 18:19 2
znowu będę no life'm...
Zgłoś
dumad 2012-11-14, 18:19
jak zawsze wszystkie najlepsze urywki gry wjebane w jeden zwiastun i kurwa reszta to już kontynuacja san andreas

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
danieltrcd 2012-11-14, 18:21
alanhawk napisał/a:

już widze jak gram w to na ultra detalach na moim gtx670

Jeszcze sie tak nie ciesz, bo nie wiadomo jakie wymagania jaki procek i ile ram.
Zgłoś
Butter 2012-11-14, 18:24
Trevor wydaje się miłym gościem
Zgłoś
ziron 2012-11-14, 18:26 1
Dobrze, że na PC nie wyjdzie
Zgłoś
ziemniak1311 2012-11-14, 18:33
Co tam że grafa przekozacka ale GTA 5 zapewne tak samo jak 5 bedzie hojowa. naczy ze gra tez taka bedzie. NAJLEPSZA czesc i gra wszechczasow to i tak bedzie gta SA !! GIMBY NIE ZROZUMIEJA ZE GRAFA TO NIE WSZYSTKO !!!!
Zgłoś
a................0 2012-11-14, 18:38
Kupie tylko pod warunkiem, że nie będzie jakichś zjebanych zabezpieczeń, takich jak w GTA 4. To był wtedy niezły strzał w stopę, bo używałem (i pewnie nie tylko ja) pirata tylko dlatego, że nie wiedziałem czy oryginał będzie działał bez problemu.
Zgłoś
alanhawk 2012-11-14, 18:46
danieltrcd napisał/a:

Jeszcze sie tak nie ciesz, bo nie wiadomo jakie wymagania jaki procek i ile ram.

8core , 16gb mam wiec starczy na bank.

Pierdzielicie ze nie wyjdzie na pc... z tego co pamietam to SA i 4 tez mialy nie wyjsc na PC bo napisali ze wyjdzie na xbox i ps.Na pc tak czy siak wyjdzie bo oni na tym zarobią gruby hajs.
Zgłoś
chybeck 2012-11-14, 18:46
ziemniak1311 napisał/a:

Co tam że grafa przekozacka ale GTA 5 zapewne tak samo jak 5 bedzie hojowa. naczy ze gra tez taka bedzie. NAJLEPSZA czesc i gra wszechczasow to i tak bedzie gta SA !! GIMBY NIE ZROZUMIEJA ZE GRAFA TO NIE WSZYSTKO !!!!

San Andreas? Najlepsze było Vice City. Niesamowity klimat, muzyka, która biła na głowę listy przebojów 2002. Charyzmatyczny Ray Liotta i rzesza aktorów z hollywood. Eh, zaraz znów chyba zainstaluję VC.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów