📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To jest silnik RAGE, np. GTA IV albo Max Payne 3 - jak wam coś z tego działa, to GTA V pewnie też.
Szanowny Sadisticu, apeluję:
Zapierdolmy skurwysynów jeśli nie wydadzą tego na PC'ty.
Dziękuję.
Zapierdolmy skurwysynów jeśli nie wydadzą tego na PC'ty.
Dziękuję.
dokładnie VC najlepsze, a San Andreas dobre jak ktoś się jara gangsta-murzyńskimi klimatami i niestety ale V wygląda mi na takie SA nowej generacji. Znowu te rowery, pociągi, jakieś wiejskie tereny itp. Wolałbym wyjebane w chuj miasto 10 razy takie jak w IV, a na razie to zostaje przy VC niedługo ma wyjść na androida
To tylko gra, a niektórzy na sam widok trailera spuszczają się jakby to było nie wiadomo co.
danieltrcd napisał/a:
Jeszcze sie tak nie ciesz, bo nie wiadomo jakie wymagania jaki procek i ile ram.
Niech się nie cieszy, bo nie wiadomo czy w ogóle na PC wyjdzie.
A jak ja to widzę, to wiem, że nie kupię... tak, jak teraz żałuję kupienia SA, niedość, że fabuła chujowa, to jeszcze mam jakimś pierdolonym murzynem zapierdalać?
Tak, tak, zaraz mnie tu stado gimbazy zastrzeli za krytykę GTA, ale jednak wolałem wcześnejsze części. W jedynkę mogłem rżnąć godzinami, przez miesiące nie na misjach, tylko robiąc po prostu rozpiernicz
W SA po 3-4 godzinach zaczęło denerwować. Nędza.
Tak, tak, zaraz mnie tu stado gimbazy zastrzeli za krytykę GTA, ale jednak wolałem wcześnejsze części. W jedynkę mogłem rżnąć godzinami, przez miesiące nie na misjach, tylko robiąc po prostu rozpiernicz
W SA po 3-4 godzinach zaczęło denerwować. Nędza.
I co wy się tak napalcie i tak wam nie ruszy (chyba że ktoś w NASA pracuje)
Jak na razie potwierdzone są wersje na Xboxa i PS3 nic nie wiadomo o PC jeśli będzie port to pewnie jakieś pół roku dalej wiec jak coś GTA na pc będzie koło jesieni za rok.
ps. na chuj się chwalić kartą graficzną za 1600zl, lans na kompa czy co, ten hajs wolał bym przepić, a grać na kompie za 1500zł który pociągnie wszystkie gry w Full HD bez problemu, ale co ja mogę wiedzieć pracuje za śmieciową krajową i wole po wypłacie wyskoczyć z ludźmi na miasto niż siedzieć w domu i spuszczać się przed kompem na widok cycków z polygonów na 42' LCD
ps. na chuj się chwalić kartą graficzną za 1600zl, lans na kompa czy co, ten hajs wolał bym przepić, a grać na kompie za 1500zł który pociągnie wszystkie gry w Full HD bez problemu, ale co ja mogę wiedzieć pracuje za śmieciową krajową i wole po wypłacie wyskoczyć z ludźmi na miasto niż siedzieć w domu i spuszczać się przed kompem na widok cycków z polygonów na 42' LCD
gta3
gta vice city
San andreas
bez żadnych kodów, z miłą chęcią tylko w gta 4 grałem na kodach bo to program to rozjeżdżania ludzi jadąc chodnikiem połączony z ,,szczelaniem"
2 minuty po pojawieniu się linka na YT, ktoś to wrzucił tutaj. Przegrałeś życie.
Mówi to człowiek, który zna dokładny czas wyjścia tego trailera...
widać nie tylko ja przegrałem życie
Wyjdzie wyjdzie na PC, tylko jak zwykle z 8-miesięcznym opóźnieniem. Pamiętajmy że GTA powstało na PC. Miejmy tylko nadzieje że zrobią dobrą optymalizacje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów