18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
GTA V
violaoo • 2012-11-14, 17:07
Najnowszy Trailer z Gta 5!

Miażdy mi suty
Zgłoś
CBŚ 2012-11-14, 18:51
To jest silnik RAGE, np. GTA IV albo Max Payne 3 - jak wam coś z tego działa, to GTA V pewnie też.
Zgłoś
Cmxku 2012-11-14, 18:52
gral bym.
Zgłoś
hycel 2012-11-14, 18:54 1
Szanowny Sadisticu, apeluję:
Zapierdolmy skurwysynów jeśli nie wydadzą tego na PC'ty.
Dziękuję.
Zgłoś
Kurczak Bez Kości 2012-11-14, 18:54 2
dokładnie VC najlepsze, a San Andreas dobre jak ktoś się jara gangsta-murzyńskimi klimatami i niestety ale V wygląda mi na takie SA nowej generacji. Znowu te rowery, pociągi, jakieś wiejskie tereny itp. Wolałbym wyjebane w chuj miasto 10 razy takie jak w IV, a na razie to zostaje przy VC niedługo ma wyjść na androida
Zgłoś
Brzydkii 2012-11-14, 18:55
To tylko gra, a niektórzy na sam widok trailera spuszczają się jakby to było nie wiadomo co.
Zgłoś
GuStaff22 2012-11-14, 19:15 1
są juz kody ?
Zgłoś
Dawid210 2012-11-14, 19:20
danieltrcd napisał/a:

Jeszcze sie tak nie ciesz, bo nie wiadomo jakie wymagania jaki procek i ile ram.

Niech się nie cieszy, bo nie wiadomo czy w ogóle na PC wyjdzie.
Zgłoś
kamik306 2012-11-14, 19:24
A jak ja to widzę, to wiem, że nie kupię... tak, jak teraz żałuję kupienia SA, niedość, że fabuła chujowa, to jeszcze mam jakimś pierdolonym murzynem zapierdalać?

Tak, tak, zaraz mnie tu stado gimbazy zastrzeli za krytykę GTA, ale jednak wolałem wcześnejsze części. W jedynkę mogłem rżnąć godzinami, przez miesiące nie na misjach, tylko robiąc po prostu rozpiernicz

W SA po 3-4 godzinach zaczęło denerwować. Nędza.
Zgłoś
szczepan11600 2012-11-14, 19:32
I co wy się tak napalcie i tak wam nie ruszy (chyba że ktoś w NASA pracuje)
Zgłoś
DanielMarley 2012-11-14, 19:34 1
Jak na razie potwierdzone są wersje na Xboxa i PS3 nic nie wiadomo o PC jeśli będzie port to pewnie jakieś pół roku dalej wiec jak coś GTA na pc będzie koło jesieni za rok.
ps. na chuj się chwalić kartą graficzną za 1600zl, lans na kompa czy co, ten hajs wolał bym przepić, a grać na kompie za 1500zł który pociągnie wszystkie gry w Full HD bez problemu, ale co ja mogę wiedzieć pracuje za śmieciową krajową i wole po wypłacie wyskoczyć z ludźmi na miasto niż siedzieć w domu i spuszczać się przed kompem na widok cycków z polygonów na 42' LCD

Zgłoś
G................z 2012-11-14, 20:00
Legenda głosi, że ktoś przeszedł dowolną część GTA nie używając kodów.
Zgłoś
rockface123 2012-11-14, 20:15
pseudorca napisał/a:

Legenda głosi, że ktoś przeszedł dowolną część GTA nie używając kodów.

gta3

gta vice city

San andreas

bez żadnych kodów, z miłą chęcią tylko w gta 4 grałem na kodach bo to program to rozjeżdżania ludzi jadąc chodnikiem połączony z ,,szczelaniem"

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
violaoo 2012-11-14, 20:23 2
Marian Pudzianowski napisał/a:

2 minuty po pojawieniu się linka na YT, ktoś to wrzucił tutaj. Przegrałeś życie.

Mówi to człowiek, który zna dokładny czas wyjścia tego trailera...
widać nie tylko ja przegrałem życie
Zgłoś
r................g 2012-11-14, 20:49
Wyjdzie wyjdzie na PC, tylko jak zwykle z 8-miesięcznym opóźnieniem. Pamiętajmy że GTA powstało na PC. Miejmy tylko nadzieje że zrobią dobrą optymalizacje.
Zgłoś
kristal 2012-11-14, 20:53
Trailer, trailerem, ale nawet Rockstar nie umie włączyć Antyaliasingu. Nie napalam się, bo i tak mi nie pójdzie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów