Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
GTA V
marten4 • 2014-02-22, 11:00
Mój nastoletni syn grał dzisiaj w GTA V. Trochę przeraziła mnie ta cała przemoc i ilość przekleństw. Tylko spytałem czy odrobił już zadanie domowe.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jesc 2014-02-23, 12:29
Moj synek ma 5 lat i gra w gta 4. a najlepsze to kumpla dwie siostrzenice jakos 11 i 7 lat napierdalaja ostro tez w gta 4. i moj syn i tamte dziewczynki sa bardzo grzecznymi dziecmi
Zgłoś
headshot666 2014-02-23, 12:31
@marten4,

Masz 25 lat i nastoletniego syna ??
Czyli zalałeś formę ponad normę w wieku 14 lat ?
Zgłoś
marten4 2014-02-23, 14:28 3
@headshot666,

bo przecież wszystko co się umieszcza w internecie jest prawdą...
Zgłoś
erg0 2014-02-23, 15:32
@up
Ba! Każdy dowcip opowiadany w pierwszej osobie jest historią wziętą z życia autora!
Zgłoś
FatalitySS 2014-02-23, 15:37
o chu tu chodzi?
Zgłoś
Berghest 2014-02-23, 15:52 5
Miałbym kurwa prośbę. NIE potrzebnie wpierdalają się tutaj osoby które uciekły za granice
Chodzi mi o ludzi którzy zostawili swoich kolegów, znajomych i nas wszystkich żeby żyć sobie lepiej. Rozumiem że się wam udało, nie będę nazywał was tchórzami lecz moglibyście nam teraz wszystkim nie pluć w twarz ? Nie obrażać nas ? Nam tu jest wystarczająco ciężko a wy nas jeszcze kurwa cwele jebane dołujecie. Wylogujcie się z POLSKICH stron bo już nie jesteście jednymi z nas.. Prawdziwi POLACY i rówieśnicy się nie obrażają. Apel do wszystkich którzy napiszą jeszcze jedno złe słowo o nas ludziach żyjących tutaj, spierdalajcie na strony internetowe z końcówką (.uk/.de) tam gdzie gadają nie po Polsku i gdzie polaków takich jak wy jest sporo. Nara
Zgłoś
I................r 2014-02-23, 17:09 1
@up ty kurwa mistrzu wiesz kto jest prawdziwym polakiem a kto nie. jebany cebulaku

po drugie w ogole o chuj ci chodzi? Polska jest świetna jako kraj, ale nie do życia jesli chodzi o ekonomiczne aspekty zycia. Pierdolenie ze tu sie ma znajomych itp. jest niczym innym jak wymowka w stylu "aaa nie chce mi sie ruszac dupy, poznawac niczego nowego, ani nowych ludzi". Po prostu ludzie sie boja. Tam kurwa znajomych nie poznasz? Nie mozesz zaprosic kumpla do siebie?

Podsumowując, to że ktoś chce zyc godnie i nie dawac sie ruchac w dupe innym(w tym panstwu), i z tego powodu wyjezdza nie oznacza ze sie nie jest Polakiem.

Aczkolwiek jesli chodzi ci o Polaków ktorzy nie przyznaja sie ze sa z Polski to tak, chuj im w dupe.
Zgłoś
D................r 2014-02-23, 17:38 3
Komentarz mojej dziewczyny bezcenny: weź to kurwa przewiń dalej, bo tu wszyscy ból dupy mają.
Zgłoś
g................k 2014-02-23, 18:21 4
Berghest - wyczuwam bardzo intensywny ból dupy. Powiem Ci tak - jeśli ktoś wyjeżdża za granicę, a potem obraża Polaków w Polsce - co robić? Proste. Nie schodzić do jego poziomu!

Wyjazd za granicę nie jest szczytem radości, za granicą jest ciężko, Polacy często są traktowani jak gnój lub gorzej. A wszystko tylko dlatego, że większość Polaków za granicą to największe buractwo, jakie może się trafić. I przez pryzmat tego buractwa jest oceniana cała reszta. I chuj Ci do tego, że ktoś mieszkający za granicą wchodzi na polskie strony. Idź lepiej do apteki po maść, użyj jej i pogódź się z tym, że życie jest ciężkie! I trzeba sobie jakoś radzić.
Zgłoś
R................y 2014-02-24, 1:11 2
Post o dziecku grającym w GTA V a w postach kłótnia o to kto jest prawdziwym Polakiem, kocham Sadistic.pl
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem