Tutaj GTA V w wersji na commodore 64
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jakiś spec ma dostęp do obrazu kasety z tym demkiem? bym sobie na swoim odpaliło.
Dogecoin : DMKEKEnVgu44bv6rP9JzDiKg3YESD6eaUq
BitCoin : 16sYeMpCYTjbTieJTbNCvmTHMjW537Ba5p
Złótówka : PL10 1440 1084 0000 0000 1724 7697
A PC dalej nie dostało swojego portu , przykre.
@up
Nie ma czego zazdrościć, pograłem 3 godziny i sprzedałem.
Nie ma czego zazdrościć, pograłem 3 godziny i sprzedałem.
@up Nie zazdroszczę , Seria GTA przestała mi dawać frajdę po Vice City
Ile to skurwysyństwo z taką wypasioną grafiką będzie zajmować, pewnie z 5 mb? Ręce mi odpadną od szuflowania kasetami!
a gta san andreas ? To był wręcz przełom we wszystkich sandboxach ze tak powiem.
a gta san andreas ? To był wręcz przełom we wszystkich sandboxach ze tak powiem.
w internetach nie ma żadnego forum czy czegoś takiego o grach??
nie ma sprawdziłem wszystkie cztery
Dogecoin : DMKEKEnVgu44bv6rP9JzDiKg3YESD6eaUq
BitCoin : 16sYeMpCYTjbTieJTbNCvmTHMjW537Ba5p
Złótówka : PL10 1440 1084 0000 0000 1724 7697
Łeeee lipa to tylko trailer, a wiecie jak on się ma co do prawdziwej gry.
Mi się wydaje, że GTA V było robione na odpierdol się. Wątek fabularny jest tak nielogiczny i nietrzymający się kupy, że po ukończeniu gry pomyślałem sobie "I co, to tyle?". PS3 nie odpaliłem od pół roku i jakoś nie tęsknię. Jeszcze jak idiota kupiłem kolekcjonerkę
Jeszcze na całej mapie jeżdżą mi same SUV-y i nic więcej, a aut podobno jest taka różnorodność. Kto to widział, żeby wszędzie i cały czas jeździł zestaw, powiedzmy 6 samochodów?! I to granie online, też chujowe. Oj, stary się robię, że gry mnie już nie kręcą
Przynajmniej lepsza piątka od czwórki, tam to było drętwo...
Jeszcze na całej mapie jeżdżą mi same SUV-y i nic więcej, a aut podobno jest taka różnorodność. Kto to widział, żeby wszędzie i cały czas jeździł zestaw, powiedzmy 6 samochodów?! I to granie online, też chujowe. Oj, stary się robię, że gry mnie już nie kręcą
Przynajmniej lepsza piątka od czwórki, tam to było drętwo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów