CJ ma przejebane.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C'mon CJ! Yeah.
Tak z ciekawośći, jest jakis sposób sterowania ku klux klanem?
tylko ja byłem rozczarowany, kiedy odpaliłem pierwszy raz San Adnreas a tam murzyn?
Honestus napisał/a:
CJ ma przejebane.
W pierwszym słowie zabrakło Ci dwóch literek "h" i "u", mam nadzieję, że pomogłem
widać, że to gra komputerowa... w realu nie daliby rady złapać samca murzyna w sile wieku, bez odpowiedniej broni na pewno by im spierdolił
szkoda, że gta v nie będzie na pc >.<
grooby jak tak bedziesz sie odzywal do dziewczyn to nigdy nie poruchasz chyba ze za pieniadze
trzeba udawac ze są mądre i interesuje nas to co mówią
@Magge tak, wielka szkoda
Widzę kolejnego fana San Andreas. Może grasz w multiplayer? Od piątku do wtorku najwięcej ludzi IP: 8.2.121.99:7777 pozdrawiam
A po chuj wam gta 5 na pc? Brak możliwości sterowania czołgami, samolotami, uzbrojonymi helikopterami tylko grafikę poprawili ,idź pan w chuj, najlepiej zaczekać do szóstki
A po chuj wam gta 5 na pc? Brak możliwości sterowania czołgami, samolotami, uzbrojonymi helikopterami tylko grafikę poprawili ,idź pan w chuj, najlepiej zaczekać do szóstki
Z cyklu portret socjopaty - co mysli naprawdę oozyxak0o :
Tak, naprawdę żałuję że nie mam dostępu do konsoli, i nie zagram w GTA 5. Jestem zagorzałym fanem komputera, i dla mnie to cios mokrą szmatą w twarz. Jednakże, pocieszam się myślą że być może GTA 6 zagości na moim PC.
Tak, naprawdę żałuję że nie mam dostępu do konsoli, i nie zagram w GTA 5. Jestem zagorzałym fanem komputera, i dla mnie to cios mokrą szmatą w twarz. Jednakże, pocieszam się myślą że być może GTA 6 zagości na moim PC.
dorodnykurczak napisał/a:
grooby jak tak bedziesz sie odzywal do dziewczyn to nigdy nie poruchasz chyba ze za pieniadze
I co Ci to dało? I tak nie poruchałeś
Co jak co, Ale San Andreas była częścią najmniej lubianą przez mnie. A jest popularna tylko dlatego gdyż zawiera wszystko co oczekują gracze przedziału wiekowego 8-14lat czyli Czołgi, samoloty, Gangsta "tjuning" samochodów, Gangsta stroje, gangsta gadka, gangsta klimat lat 90 (tych lat w których statystyczny gracz tego tytułu nawet jeszcze nie był planowany przez rodziców) itd oraz killer feature czyli Hot Coffee Mod.
IMHO najlepszymi częściami GTA, to GTA2, GTA Vice City i GTA4.
IMHO najlepszymi częściami GTA, to GTA2, GTA Vice City i GTA4.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów