Dla niecierpliwych akcja od 0'50
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dla niecierpliwych akcja od 0'50
Dobra dobra ,cwaniaczek z busem się ściga ciekawe czy tym Lamborghini LP560-4 Gallardo EGear dałby rade ?
znalazłem filmik
źródło :
youtube.com/watch?v=soX5-SSTHAo
znalazłem filmik
źródło :
youtube.com/watch?v=soX5-SSTHAo
Tylko że w pierwszym filmiku jest to nissan skyline r33 gtr a nie Nissan GTR sam w sobie ;p
kamerzysta w gtr kamerowany to lambo
Racja sorry za niedopatrzenie skyline r33 gtr to nie gtr samo w sobie co nie zmienia faktu ze tym bardziej nie dałby rady się z nimi ścigać
El Dao napisał/a:
Tylko że w pierwszym filmiku jest to nissan skyline r33 gtr a nie Nissan GTR sam w sobie ;p
Racja sorry za niedopatrzenie skyline r33 gtr to nie gtr samo w sobie co nie zmienia faktu ze tym bardziej nie dałby rady się z nimi ścigać
lukasz207 napisał/a:
Co nie zmienia faktu ,ze nissan na filmie nie jest seryjny i raczej mocno dłubany
watch?v=f-zXer0HPcc
posłuchaj z oryginalnym audio to a nie muzyką dla pedryli to sam sie przekonasz.
Piekna sprawa. Jeszcze w tym kraju (Szwecja bodaj) nie moga spisac numerow rejestracji i potem dojsc kierowce. Oni musza zatrzymac na goracym uczynku i dopiero wlepic mandat. A potem mamy takie filmiki jak Getaway in Stockholm - swoja droga polecam.
Jak kolega wyzej powiedzial. Ten Skajlajn byl moooocno dlubany i watpie, aby takie gallardo LP560 mialoby jakies wieksze szanse, chco oczywiscie trzymaloby sie go lepiej, niz ten autobus
Jak kolega wyzej powiedzial. Ten Skajlajn byl moooocno dlubany i watpie, aby takie gallardo LP560 mialoby jakies wieksze szanse, chco oczywiscie trzymaloby sie go lepiej, niz ten autobus
Baaardzo bym prosił o tytuł piosenki z video
Dzięki wielkie ! Piwo leci:>
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów