📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
,,Dzwon na psy!" Kurwa jakie to prawilne. XD
zagonić i niech go zamkną dalej
PiotrusCinek88 napisał/a:
I na ruchanie w dupę i dobrze.
ARock napisał/a:
jeszcze mu dupsko pęknie he he he
Zostawcie chłopaki te fantazje dla siebie.
dżonyłojlker napisał/a:
Zostawcie chłopaki te fantazje dla siebie.
Bo chłopaki dalej myślą że cwelenie w więzieniu to ruchanie kogoś w dupę.
Za recydywę dostanie od sądu bonus +50%.
Solidarna Polska jak PiS doszedł do władzy proponowali zaostrzenie kodeksu karnego za przestępstwa przeciwko zdrowiu i życiu (m.in poprzesuwanie widełek za najcięższe przestępstwa, tak aby nie można było kary zawiesić), a za drugą recydywę +100%. Oczywiście nic nie wprowadzili, ale ciemny lud łyknął PR, wbijając sobie do łbów jak to pisowcy walczą z przestępczością i zapewne od początku o to im tylko chodziło.
Solidarna Polska jak PiS doszedł do władzy proponowali zaostrzenie kodeksu karnego za przestępstwa przeciwko zdrowiu i życiu (m.in poprzesuwanie widełek za najcięższe przestępstwa, tak aby nie można było kary zawiesić), a za drugą recydywę +100%. Oczywiście nic nie wprowadzili, ale ciemny lud łyknął PR, wbijając sobie do łbów jak to pisowcy walczą z przestępczością i zapewne od początku o to im tylko chodziło.
T3RMINATOR napisał/a:
Oj tam, sztylem od miotełki i git, myślisz że ktoś chuja będzie sobie brudził
Kupił w żabce napój buddy
8 lat za zwinięcie paczki fajek w Polsce nie dają. Skoro dostał 8 lat to w USA pewnie dostałby z 50. Nie wiem ile jeszcze w Wiśle musi wody upłynąć, żeby te absurdalnie niskie kary ktoś wreszcie zaostrzył.
Dlatego powinna byc obowiazkowa utylizacja patusów, nawet za najdrobniejsze przewinienia. To sa zwierzeta raz "nauczony" agresji nie jest w stanie nad nią zapanowac.
T3RMINATOR napisał/a:
Trzymający zasady na pudle to teraz promil całego tego tałatajstwa.
Peżoty, majciarze 60tki i inne wynalazki teraz mogą bez problemu grypsować jeśli maja hajs.
Stare zasady to już chyba tylko ćwiarusy maja w pamięci.
Myśle ze szamanie wyginęło gdzieś około 2005 ale możecie poprawić jeśli się mylę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów