Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MaszAyahuaskę napisał/a:
To słaby jesteś w rozszyfrowywaniu przekazu niewerbalnego i kobiecej "psychiki"...![]()
Ze swoją umiejętnością rozszyfrowywania mowy kobiecego ciała zapewne już kilka razy miałeś rozprawę za molestowanie i próbę wykorzystania seksualnego.
Ta policjantka całkiem ładna, ale akurat nieprzyjemność dotykania bambusa trafiła się brzydszym

Wczoraj media podawały, że bambo w kryminale dostał fest wp🤬l.
rp.pl/Przestepczosc/171009136-Gwalciciel-z-Rimini-pobity-w-wiezieniu.html
rp.pl/Przestepczosc/171009136-Gwalciciel-z-Rimini-pobity-w-wiezieniu.html
"Wczoraj media podawały, że bambo w kryminale dostał fest wp🤬l.
rp.pl/Przestepczosc/171009136-Gwalciciel-z-Rimini-pobity-w-wiezieniu.html"
nie ma potwierdzenia że to prawda
rp.pl/Przestepczosc/171009136-Gwalciciel-z-Rimini-pobity-w-wiezieniu.html"
nie ma potwierdzenia że to prawda
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola
BenderXXX napisał/a:
Kiedyś takie sprawy załatwiało się "od ręki"....
Ona też chciała załatwić od ręki.
@Taktyczny_Adolf
Mialem znajomego co tak samo sie jaral czarnymi p🤬dami w mozambiku, no coz dzis koles wp🤬la regularnie leki retrowirusowe i przez jakis czas byl pacentem probojacym gilead... tak wiec z tymi czarnymi i dymaniem to bym uwazal,ale oczywiscei to moje zdanie i zdaje sobie sprawe ze czesc sadoli jakby mialo do wyboru dalsze dziwiectwo przez nasteone +10 lat albo r🤬anie czarnej z HIV to by zaryzykowalo ...
Wiecie jak traktuje sie HIV w Afryce ? to taka mocniejsza grypa wedlug ich pojecia ...
Zal....
Mialem znajomego co tak samo sie jaral czarnymi p🤬dami w mozambiku, no coz dzis koles wp🤬la regularnie leki retrowirusowe i przez jakis czas byl pacentem probojacym gilead... tak wiec z tymi czarnymi i dymaniem to bym uwazal,ale oczywiscei to moje zdanie i zdaje sobie sprawe ze czesc sadoli jakby mialo do wyboru dalsze dziwiectwo przez nasteone +10 lat albo r🤬anie czarnej z HIV to by zaryzykowalo ...
Wiecie jak traktuje sie HIV w Afryce ? to taka mocniejsza grypa wedlug ich pojecia ...
Zal....

sprawdzała czy mu stoi pałka aby komuś krzywdy nie zrobił

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie