Czy tylko mi cos nie pasuje na tym zdjeciu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up Biorąc pod uwagę, że całość dzieje się na "zachodzie" policjantka z dużym prawdopodobieństwem z radością przywitałaby jego kangę z otwartymi nogami... W kalifacie szwedzkim na 100%, we Włoszech tak na 75%.
MaszAyahuaskę napisał/a:
To słaby jesteś w rozszyfrowywaniu przekazu niewerbalnego i kobiecej "psychiki"...
Ze swoją umiejętnością rozszyfrowywania mowy kobiecego ciała zapewne już kilka razy miałeś rozprawę za molestowanie i próbę wykorzystania seksualnego.
a co tam po prawej robi Saleta??????
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Ta policjantka całkiem ładna, ale akurat nieprzyjemność dotykania bambusa trafiła się brzydszym
czarnuchy to śmiecie, niegodne życia
Dawać go do polskiej paki na bolcowanie do końca życia
-Ernest Hemingway
rp.pl/Przestepczosc/171009136-Gwalciciel-z-Rimini-pobity-w-wiezieniu.html
rp.pl/Przestepczosc/171009136-Gwalciciel-z-Rimini-pobity-w-wiezieniu.html"
nie ma potwierdzenia że to prawda
rp.pl/Przestepczosc/171009136-Gwalciciel-z-Rimini-pobity-w-wiezieniu.html"
nie ma potwierdzenia że to prawda
Ona też chciała załatwić od ręki.
@Taktyczny_Adolf
Mialem znajomego co tak samo sie jaral czarnymi pizdami w mozambiku, no coz dzis koles wpierdala regularnie leki retrowirusowe i przez jakis czas byl pacentem probojacym gilead... tak wiec z tymi czarnymi i dymaniem to bym uwazal,ale oczywiscei to moje zdanie i zdaje sobie sprawe ze czesc sadoli jakby mialo do wyboru dalsze dziwiectwo przez nasteone +10 lat albo ruchanie czarnej z HIV to by zaryzykowalo ...
Wiecie jak traktuje sie HIV w Afryce ? to taka mocniejsza grypa wedlug ich pojecia ...
Zal....
Mialem znajomego co tak samo sie jaral czarnymi pizdami w mozambiku, no coz dzis koles wpierdala regularnie leki retrowirusowe i przez jakis czas byl pacentem probojacym gilead... tak wiec z tymi czarnymi i dymaniem to bym uwazal,ale oczywiscei to moje zdanie i zdaje sobie sprawe ze czesc sadoli jakby mialo do wyboru dalsze dziwiectwo przez nasteone +10 lat albo ruchanie czarnej z HIV to by zaryzykowalo ...
Wiecie jak traktuje sie HIV w Afryce ? to taka mocniejsza grypa wedlug ich pojecia ...
Zal....
sprawdzała czy mu stoi pałka aby komuś krzywdy nie zrobił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów