Walka na gitary. ENJOY
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nevan napisał/a:
Jak można być takim chujem, żeby gitarę zniszczyć. Rozumiem zabić się nawzajem/spalić las/rozkurwić jakiś dom... No ale gitarę?
Bo to pewnie sounder albo inny skyway.
ale pizda ten w jasnym kasku.. najpierw boi się komukolwiek jebnąć a później zaczyna się przytulać
takie 3 pizdy porozpierdziela gitarę w kilka minut, a porządny i w miarę normalny człowiek zarabia na nią miesiąc
allegro.pl/promocja-gitara-akustyczna-klasyczna-6-strunowa-i1201961597.html <-- jak takie gówno nazywacie gitara to rzeczywiste jesteście zajebistymi gitarzystami
dobre instrumenty tak niszczyć...
ic piękne
ic bjuryfol
ic bjuryfol
1:09 - dobrze że mu gitarę zawinął, bo z takim zapałem jak jej poprzedni właściciel nią machał to by się nigdy efektywnie nie rozjebała
I_T_I napisał/a:
http://allegro.pl/promocja-gitara-akustyczna-klasyczna-6-strunowa-i1201961597.html <-- jak takie gówno nazywacie gitara to rzeczywiste jesteście zajebistymi gitarzystami
Rozpierdala mnie, że zawsze tylu chętnych na taki szajs jest. Niska cena i ładna kolorowa aukcja robi swoje.
Jebać giterE !!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów