18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
Nevan 2010-08-30, 22:15 14
Jak można być takim chujem, żeby gitarę zniszczyć. Rozumiem zabić się nawzajem/spalić las/rozkurwić jakiś dom... No ale gitarę?
Zgłoś
Tomizmc 2010-08-30, 22:45 2
Zgłoś
szefooo 2010-08-30, 23:07
Guitar Hero

ironią w ryj
Zgłoś
ogorczak 2010-08-30, 23:09
nie no lepsze od dzisiejszego filmiku jak panna sunie na guitar hero :d / nie jestem gejhem :/
Zgłoś
Kov 2010-08-30, 23:15 1
no kurwa! niech się tak gównem napierdalają a gitary zostawią w spokoju niedorozwoje. Jak mniemam nie wiedzą do czego służy ten piękny instrument i są tak samo kreatywni jak zaschnięta resztka po komarze na ścianie.
Zgłoś
Qchar 2010-08-30, 23:23
Nie ma w językach elfów , entów , krasnoludów ani ludzi , aby wyrazić, jacy kurewscy debile są na tym filmie. Gitarę ?? Pojebało im się coś ??
Zgłoś
Elmoon 2010-08-30, 23:26 7
W następnym odcinku będą się napierdalać fortepianami.
Zgłoś
ttt666 2010-08-30, 23:29 2
ale po co kaski??
Zgłoś
A................n 2010-08-30, 23:30
Zajebista zabawa musiała być
Zgłoś
Diesel9.1 2010-08-30, 23:37
AAAaaaa walka na gitary!!??!! nie wiedziałem że ten instrument może wzbudzić w was takie emocje... strach pomyśleć gdyby sie tłukli na bębny albo ukulele... pewnie zawał murowany
Zgłoś
werkoz 2010-08-30, 23:53
Gitarzyści.
Zgłoś
Lumpy1 2010-08-30, 23:56
kurwa aż się popłakałem bueheheheh masz skrzynkę!

tnij.org/freee50
POKER TO NIE HAZARD I CHUJ!!
Zgłoś
h................l 2010-08-31, 0:07
a mi się podoba ten pomysł i chętnie zrobie tak samo jak oni
Zgłoś
q-bert 2010-08-31, 0:11
pomijajac to ze sa idiotami, którzy nigdy w życiu nie naucza sie grac i nigdy nie zrozumieja czym jest granie... powinni miec jakikolwiek szacunek do instrumentu, przy którym mogliby sie dobrze bawic na niejednym ognisku...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów