Jebać miłość, mamy muzykę.IMHO yngwie to gość który słynie z napierdalania pentatoniki w prędkości nadświetlnej i niewiele więcej było widać na tym filmiku... inna sprawa, że napierdalać pentatonikę w jakiejkolwiek prędkości większej niż 120bpm po prostu trzeba umieć i trzeba mieć talent, no i nie brzmi to źle, a nawet dobrze. Dlatego piwo, ale dałbym dziesięc piw za choćby satrianiego jak ktoś wyżej wspomniał.
Pentatoniki? Pentatonikę to może grać jakiś chujowy slash. Jak się nie znasz, to nie pierdol.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Dla mnie typem gitarzysty który sprawnie używa pentatoniki (i nie tylko) będzie Gary Moore. Gość stworzył naprawdę kilka fajnie brzmiących kawałków (parisienne walkways, Loner). No i wiosło miał zajebiste (Gibol LP z 59) który był wpięty do Marshalla już nie pamiętam czy to było plexi czy jakiś JMP. Chociaż wiem nie brzmienie sprzętu się liczy a brzmienie które ma się w "łapie".
koszmar, nieczysto, zdupane brzmienie..
miales kiedys gitare w reku pajacu?
Nie przepadam za takimi gitarowymi onanistami jak Malmsteen czy Vai.
Zoba, jak sobie Nergala cytuje
Każdy gra tak jak sobie tego życzy. Nikomu nic do tego, jego pociągnęło w klasykę i zrobił z togo swój własny prywatny mix i widzę "ekspertom" z dupy żal ściska bo koleś od lat trzepie na tym taki hajs, że może się rozpierdalać sportowymi autami. Mnie osobiście przeszła faza na takie granie, ale najważniejsze w tym co robimy jest to abyśmy robili to tak żeby nas zapamiętali.
Jebać hejterów
Ktoś pytał o gitarę. Jest to Ovation Viper robiony z kompozytu węglowego jak to wszystkie gitary tej marki
chujowo zagrane, nieprecyzyjnie, nieczysto i nierytmicznie. Napierdalać tak od chuja każdy moze sie nauczyc, to nie jest trudne. Uwierzcie mi, jestem pierdolonym ekspertem.
Pochwal się czymś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów