18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
xxTurboxx 2013-04-20, 17:31 5
17 lat steruje wiosło i już wiem, że nie zagram tak jak ON

sic itur ad astra
Zgłoś
Franko1510 2013-04-20, 17:46 4
Jest Yngwie, jest i piwo! Moim zdaniem to jeden z najlepszych gitarzystów wszech czasów.
Zgłoś
Blade ziele 2013-04-20, 18:12
Yngwie... nikt tak nie gra klasycznych utworów

jak on*

„Hitler miał słuszną ideę, po prostu nie wykorzystał swoich możliwości!"
B. Hicks
Zgłoś
tekkit 2013-04-20, 18:47 9
koszmar, nieczysto, zdupane brzmienie..
Zgłoś
bloodwar 2013-04-20, 19:29 2
1:37 - konkurencja nie śpi, podpatrzą każdy ruch, każdy gest

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
bober4 2013-04-21, 1:40 5
Gitarzystą jest zajebistym, chciałbym tak napierdalać , ale jakoś go niezbyt lubię.
Zgłoś
duchsw 2013-04-21, 1:41
Właśnie miałem pytać jak się nazywa ten przedmiot w rękach Malmsteen'a, na szczęście doczytałem opis filmiku i nie zrobiłem z siebie idioty.
Zgłoś
mieszalniapasz 2013-04-21, 1:42 3
A wieśniaki myślą, że Didżej gra....

Z chujem i z prądem żartów nie ma!
Zgłoś
MichaU 2013-04-21, 1:53 2
Nie równo, ale za to nie czysto!

Zgłoś
pawed 2013-04-21, 1:58 1
szybko ale bez feelingu. kiszka
Zgłoś
KMD 2013-04-21, 2:04 2
Świetny gość! Chętnie uścisnął bym mu rękę! ( ma najebane tyle tej biżuterii, to bym go odciążył)

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
greene 2013-04-21, 8:23
upx2 kurwa... jeżeli napierdalasz z taką szybkością to faktycznie masz czas na slashowe żylasty feeling..

Vanitas vanitatum et omnia chuj ci w dupe.
Zgłoś
Groch55 2013-04-21, 9:34 1
G3 - Live in Denver - Rockin' in the Free World
Zgłoś
lucamopulos 2013-04-21, 10:12 3
Sorry ale tego za bardzo się nie da słuchać, może dlatego mózg rozjebany, strasznie nieczysto gra, słychać dźwięki których nie powinno być, żaden ze mnie gitarzysta więc od razu mówię żebyście się jebali i nie wrzucę swojego filmiku, ale mam słuch i gitara to jest MOIM zdaniem (j*bani hejterzy) najpiękniejszym instrumentem jaki ktoś wymyślił, i ta solówka mi się za chooja nie podoba... Hejtujcie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów