18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Guma do żucia
meszamorum • 2011-05-31, 12:25
Pewnemu gostkowi, Adamowi, wycięli część żołądka.
- Nie może pan nic jeść ustami - przestrzega doktor. Tylko wprowadzać doodbytniczo szpryce z papką. W ten sposób będzie się pan odżywiać. Po miesiącu zapraszam na kontrolę.
Mija miesiąc.
Do gabinetu wchodzi Adam. Uśmiechnięty od ucha do ucha. Kręci dupą energicznie.
- Jak samopoczucie?
- Świetne!
- A czemu dupą pan tak kręci?
- Kolega mnie gumą poczęstował.

By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne.
[img:0c2c9dea36]http://vader.joemonster.org/upload/zps/thumb128_653300f580ed59nies.jpg[/img:0c2c9dea36]
Zgłoś
golip 2011-05-31, 14:24 12
Nie ma to jak zdradzić zakończenie w tytule...

Trzeźwość to stan przejściowy...
Zgłoś
u................t 2011-05-31, 17:11 3
Ciekawe czy balony potrafił robić
Zgłoś
Dee_Loc 2011-05-31, 18:48
zasrane geje... mogli go ołowiem leczyć.
Zgłoś
Alooooo 2011-05-31, 20:55
Inny Adam też musiał wprowadzać papkę "szprycą" w odbyt-tylko,że jemu wycięli żebro i nikt go "gumą" nie poczęstował.

Udaję,że uzywam mocy,aby otworzyc automatyczne drziw..
Zgłoś
edge 2011-05-31, 21:03 2
Po cholerę kondomy homosiom? que? A moment zapytam brata, tylko muszę iść do kuchni bo mi pedał banana obiera. Ach te życie pełne zwrotów akcji.

Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem kurwa fest!
Zgłoś
Yoru 2011-05-31, 21:08 1
A ja się uśmiałem ;]
Zgłoś
ritu4l 2011-05-31, 22:20
@up i ja też perełka wśród sucharów

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2011-05-31, 23:16
suhahahahahar, ale wywołuje uśmiech

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
koniu 2011-06-01, 0:21
no dawno nie słyszałem równie fajnego dowcipu

Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów