📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ajnt noł sanszajn łen szis kurwa gon !
jak skopiować link do tej kaczki ruchającej świnię bo nie wiem....
↑ ↑ A proszę bardzo
Klikasz sobie "cytuj", w treści będzie widoczna nazwa filmu na serwerze.
W mozilli ctrl+u>ctrl+f>nazwa, w tym przypadku 1442338237_a78_30
Dalej tłumaczyć nie trzeba.
Klikasz sobie "cytuj", w treści będzie widoczna nazwa filmu na serwerze.
W mozilli ctrl+u>ctrl+f>nazwa, w tym przypadku 1442338237_a78_30
Dalej tłumaczyć nie trzeba.
Co oni zapomnieli o Taylor Swift? Spokojnie naprawimy to..
@up Taylor Swift najpierw zamieniona na kozę a potem na gumowe kaczki, tego jeszcze nie widziałem.
Ale ktoś miał łeb do tych kaczek. Interes życia, niby takie piszczałki są w gumowych zabawkach od dziesiątek lat a dopiero teraz taki wielki bum na to się zrobił. Pojebany ten świat.
padi666 napisał/a:
jak skopiować link do tej kaczki ruchającej świnię bo nie wiem....
Zwyczajowo w takich przypadkach doskonałym narzędziem jest wyświetlenie źródła strony i odszukanie w kodzie pożądanego przez nas pliku.
W tym wypadku tak samo:
1. Prawy przycisk myszy
2. Wyświetl źródło strony
3. Ctrl+F
4. wpisujemy "v1" (v1.sadistic.pl/flv/*obecna data*/*nazwa pliku* to adres plików wrzucanych na serwery sadistica)
5. odnajdujemy plik którego szukamy
W tym wypadku będzie to:
v1.sadistic.pl/flv/20150915/1442338237_a78_30.mp4
Imperock,
albo prościej czyli zainstalować dodatek do przeglądarki np. Net Video Hunter i z 99% stron można swobodnie pobierać filmiki
albo prościej czyli zainstalować dodatek do przeglądarki np. Net Video Hunter i z 99% stron można swobodnie pobierać filmiki
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów