📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po kiego on tam właził ?? Myslał, że co ? przesunie ręka ...kurwa supermen jak nic
Adrenalina, może zdąży jeszcze zadzwonić po bhp-owca.
ququa napisał/a:
Po kiego on tam właził ?? Myslał, że co ? przesunie ręka ...kurwa supermen jak nic
Tak właśnie by zrobił nawet jednym palcem jeśli słup się uspokoi . A jak inaczej obraca się takie rzeczy . Ręcznie tylko że powinno się na sznurku z odległości ..... ale nigdzie prawie tak się nie robi bo wiadomo.....
a wystarczyło przywiązać do rury kawałek linki,ale kurwa nie bo poco
bastolinii napisał/a:
Po co skoro abdul jest juz na miejscu i wykonuję swoją prace
Jebany madafakir.
Ta rura się chyba zachaczyła, i podrzuciła samochód, gościa przygniotła ale tylko częsciowo, najwyraźniej było tyle miejsca że go nie wywalcowało na NAAN Bread.
bastolinii napisał/a:
Ale oni są tańsi od linki.
Zakapturzony_Nalesnik napisał/a:
Adrenalina, może zdąży jeszcze zadzwonić po bhp-owca.
Może jebany miał farta i na bańkę powietrzną trafił?
Dwa etapy dojrzewania podczas oglądania tego filmiku:
-po co on tam włazi, to jebnie na niego
-o ty kurwa farciarzu pierdolony
-po co on tam włazi, to jebnie na niego
-o ty kurwa farciarzu pierdolony
raistpol napisał/a:
Może jebany miał farta i na bańkę powietrzną trafił?
Albo jego wnętrzności wyglądają jak gulasz zmiksowany z smażonymi burakami, rusza się bo mózg włączył tryb awaryjny i dlatego jedyne co po kilku minutach może z niego być to zajebisty nawóz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów