"Szwedzka policja zarządziła poszukiwania gwałciciela rowerów, grasującego po miejscowości Osterlund! Mężczyzna został zarejestrowany przez ukrytą kamerę, gdy dokonywał czynności seksualnej z rowerem, co gorsza, nie swoim. Na filmie widać, jak mężczyzna wsiada na nie swój rower, następnie wyciąga z kieszeni kartkę lub zdjęcie i zaczyna się masturbować. Mężczyzna ejakuluje na tylne koło..."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Łosz kurwa, teraz już nawet rowery nie mogą czuć się bezpieczne. Co za czasy!
Pedałowanie nabiera nowego znaczenia
Nawet mówią z początku że mu chuj w dupę
ejakulacja na tylne koło - nowy rodzaj zboczenia
tylko ja mam wrażenie że gość mówi w 5 sekundzie "chuj w dupe"?
Muszę tak spróbować.
mógł chociaż na łańcuch
Rozumiem na siodełko ale na koło ?
Ale żeby w szwecji, kraju wolności i równości potępiać miłość? w czym rower jest gorszy od kobiety czy mężczyzny WY FASZYŚCI, RÓWNOUPRAWNIENIE DLA ROWERSEKSUALISTÓW.
jak to można spuścić się w 20 sekund? oO
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów