18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Cytat:

Gwałcone, bite, zastraszane. Skrzywdzono 1,5 tys. dzieci. Porażający raport

Porażający raport brytyjskiej ekspertki do spraw społecznych. W ciągu szesnastu lat w niedużym angielskim mieście wykorzystano seksualnie prawie półtora tysiąca dziewczynek i nastolatek, głównie pakistańskiego pochodzenia. Władze i policja w Rotherham wysłuchiwały ofiar, ale nie reagowały. Jak tłumaczyły, robiły to dla poprawności politycznej.

Proszę oto wasza polityczna poprawność. Jeszcze nie na naszym podwórku, ale już niedługo.

Źródło i cały artykuł: tvn24.pl/gwalcone-bite-zastraszane-skrzywdzono-1-5-tys-dzieci-porazaja...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
TB303 2014-08-28, 15:33 35
Jak tu nie gardzić tym islamskim ścierwem?
Dalej konfidenci, zgłoście mnie do prokuratury - czekam.
Zgłoś
~Velture 2014-08-28, 15:49 2
Religia pokoju.... dużego pokoju i sypialni....

Mogę tu wyjebać 4 strony A4 w komentarzu ale szkoda moich i waszych nerwów na to. Wszyscy pewnie myślimy tak samo w tej kwestii.
Zgłoś
Medivh31 2014-08-28, 15:50 6
No super, rezultat lewackiej propagandy. Pracownicy opieki społecznej bali się zająć sprawą ze względu na ewentualne oskarżenia o rasizm.
Zgłoś
qwachu 2014-08-28, 16:02 7
Od siebie dodam, że na Pakistańców, Nigeryjczyków, czy Hindusów, jestem szczególnie cięty (nie nie na tle rasowym, a raczej nacji, bo to nie są rasy ) z racji współpracy z nimi. Obsługuję bazy konsumentów korporacyjnych i na porządku dziennym są kontakty z agencjami reklamowymi i korporacjami na całym świecie. Największy syf i śmietnik w danych jakie dostajemy i najwięcej kulania jest właśnie z tymi krajami (ponad 70% problemów generują te 3 kraje).

Poziom jakiejkolwiek wiedzy, nie tylko informatycznej czy technologicznej w ogóle jest tam poniżej jakiejkolwiek krytyki. Po prostu bieda umysłowa.

Szczerze, to jeśli ktoś robi jako strażnik graniczny i spotka kogoś, to niech od razu zawraca go. Z nich nie będzie żadnego pożytku, tylko same problemy. O ile przyjmując ludzi z 3go świata można łudzić się co do szczerych chęci podjęcia uczciwej pracy imigranta, to w tych 3 krajach nie ma na co liczyć. Pakistańce to już w ogóle nr 1 jeśli chodzi o ranking patologii, co częste publikacje a propos terroryzmu, czy takich gwałtów potwierdzają..
Zgłoś
Elsenar 2014-08-28, 16:02 7
Dalej drwijcie z narodowców a to samo czeka Polskę...
Zgłoś
D................e 2014-08-28, 16:25 1
Islam- religia pokoju bez klamek.
Zgłoś
Smutas 2014-08-28, 17:46
Dla poprawności? To znaczy komu dupy dawały? Białym czy ciapatym?
Zgłoś
gnat8 2014-08-28, 21:05 2
WKLEJCIE TO TYM CWELOM BO MNIE ZBANOWALI

Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych
Zgłoś
R................s 2014-08-28, 21:49
nie no co wy przecież to rasizm by był.... gówna nie wolno ruszać bo zaraz będzie drzeć japę, że jakim prawem. Nasi pojebani politycy na to pozwalają, strzał w stopę, który Francja, WB, cała Skandynawia i USA już odczuwają od dawna. Czas ich trochę uspokoić... najlepiej przejechać po nich czołgiem
Zgłoś
razi 2014-08-28, 22:30
Kazdy kto nie uodzil sie w europie nie zasluguje na europejskie traktowanie. Wiec gwalcic palic zdelegalizowac !!!!!!!!!!
Zgłoś
GhostRider32 2014-08-28, 22:30 6
Jest napisane, że to pakistańskie dzieci, co Nas to obchodzi?
Zgłoś
fantastico 2014-08-28, 22:55
Jak się chcą jebać to niech się jebią!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem