Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-09-04, 13:05 ]
Nie jesteś godzien aby pisać do mnie chłopcze ukrofilu
upadlince z polskimi peselami jak dareczek i jego wafel zawsze gotowi wylizać banderowskie jaja
Ale Ty jesteś prosty hahaha
Tak. Ja jestem prosty. I jestem Polakiem. I sprawy mam polskie. Nie to co ty. Wydziaraj sobie inicjały Stepana B. na napletku i się tasuj do tego.
[ Dodano 2024-09-04, 21:34 ]
Przecież między kacapami a upadlińcami nie ma żadnej różnicy, co trzecia dziwka w armii czerwonej to jebany ukrainiec, czyli co trzeci mord lub gwałt na Polakach dokonywał śmiec z upadliny. Niczym się ukrackie dziwki od kacapów nie róznicie
Dokładnie. Ukry niczym się nie różnią od kacapów tym bardziej że tzw naród ukrowy to druga połowa 19 wieku. Zresztą to są rusiny z rusi kijowskiej czyli kacapy, reszta to Tatarzy. Ukry to sztuczny twór
Tak. Ja jestem prosty. I jestem Polakiem. I sprawy mam polskie. Nie to co ty. Wydziaraj sobie inicjały Stepana B. na napletku i się tasuj do tego.
Dokładnie. Ukry niczym się nie różnią od kacapów tym bardziej że tzw naród ukrowy to druga połowa 19 wieku. Zresztą to są rusiny z rusi kijowskiej czyli kacapy, reszta to Tatarzy. Ukry to sztuczny twór
Skoro jesteś prosty to też zapewne jesteś prostakiem. Ukry i ruscy to jeden chuj. Ruscy są pojebani i zaorani przez fałszywą propagandę. Ukry niech ich trzymają u siebie ile się da.
Niestety śniadzi są w stanie przejąć całą Europę w przeciągu max 10 lat.
Informacje pochodzą z raportu instytutu danych z dupy
Informacje pochodzą z raportu instytutu danych z dupy
Nie. Ze strony IMGW wziąłem. W zeszłym tygodniu obwieścili to.
Nie. Ze strony IMGW wziąłem. W zeszłym tygodniu obwieścili to.
Przecież Ty nawet nie wiesz co ten skrót oznacza
Przecież Ty nawet nie wiesz co ten skrót oznacza
A Ty wiesz? „Idź Mi Grzbiet Wyliż”
idę o zakład że nie całą i na pewno nie w dziesięć lat
o karton wódki
W30,przejeli niemcy francje szwecje, nie w stu procentach ale wystarczajaco , by rzadzic e danym kraju wiec racja nie 10 a,z50 hehe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów