Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz nas to samo czeka tylko od śniadych książąt
Niestety śniadzi są w stanie przejąć całą Europę w przeciągu max 10 lat.
Niestety śniadzi są w stanie przejąć całą Europę w przeciągu max 10 lat.
idę o zakład że nie całą i na pewno nie w dziesięć lat
o karton wódki
idę o zakład że nie całą i na pewno nie w dziesięć lat
o karton wódki
O wódkę możesz się z @dżonyłojlker zakładać, ale przegrasz jeśli dojdzie do konsumpcji. Islam zdominuje świat. Są w tym miejscu co chrześcijanie jakieś 300 lat temu.
O wódkę możesz się z @ zakładać, ale przegrasz jeśli dojdzie do konsumpcji. Islam zdominuje świat. Są w tym miejscu co chrześcijanie jakieś 300 lat temu.
Islam nie zdominuje świata
świat jest za duży na taki wypierd jak islam
Islam nie zdominuje świata
świat jest za duży na taki wypierd jak islam
Na taki wypierd jak chrześcijaństwo też tak mówili
Na taki wypierd jak chrześcijaństwo też tak mówili
mówimy o czasach współczesnych, nie zamierzchłych
obecny podział świata według wyznawców, ilość religii, rozkład religii na różnych kontynentach
słowem, pierdy islamskie nic nie znaczą, nie zawojują świata, na pewno nie całego co by tam nie mówili i kto
Co ty tu nam podajesz?! Wylizałeś już wszystkie ukrowe pytongi w mieście? Ha tfu! W armii czerwonej służyło około 7 milionów wstrętnych ukrów . "Szczym" do ludu?
Nie szczym tylko sikam. A po wojnie to też ukry Polskę rozkładały? Weź chłopcze kup bilet do Homoburga na Syberii i jedź skośnym ruskim oczy prostować.
Co ty tu nam podajesz?! Wylizałeś już wszystkie ukrowe pytongi w mieście? Ha tfu! W armii czerwonej służyło około 7 milionów wstrętnych ukrów . "Szczym" do ludu?
Zmień nick, bo Big Lebovsky to mój ulubiony film, a Jeff jednym z najlepszych aktorów. A co do meritum to ilu było Polaków w policji granatowej, ilu w milicji obywatelskiej, ilu w ZOMO, SB, PZPR itp? Nie wiesz, bo jesteś kacapek
Nie szczym tylko sikam. A po wojnie to też ukry Polskę rozkładały? Weź chłopcze kup bilet do Homoburga na Syberii i jedź skośnym ruskim oczy prostować.
Nie jesteś godzien aby pisać do mnie chłopcze ukrofilu
[ Dodano 2024-09-04, 11:21 ]
Zmień nick, bo Big Lebovsky to mój ulubiony film, a Jeff jednym z najlepszych aktorów. A co do meritum to ilu było Polaków w policji granatowej, ilu w milicji obywatelskiej, ilu w ZOMO, SB, PZPR itp? Nie wiesz, bo jesteś kacapek
Dobrze zmienię nick skoro tak chcesz Darku. Ale ty też zmień bo ja jednego porządnego Darka znam. A ty jakby tak nie bardzo....
Nie jesteś godzien aby pisać do mnie chłopcze ukrofilu
Dobrze zmienię nick skoro tak chcesz Darku. Ale ty też zmień bo ja jednego porządnego Darka znam. A ty jakby tak nie bardzo....
Ale Ty jesteś prosty hahaha
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów