📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
co ma do tego, że dziewczyna jest głucha? Tak poza tym to zacny suchar. Kawał który tu pasuje (czyli taki, którego za chuj nie mogę powtórzyć głośno w biurze )
nowynick napisał/a:
co ma do tego, że dziewczyna jest głucha? Tak poza tym to zacny suchar. Kawał który tu pasuje (czyli taki, którego za chuj nie mogę powtórzyć głośno w biurze )
to że nie pozna twojego głosu podczas gwałtu oraz to że możesz jej szeptać ostro pojebane myśli do ucha gdy już będziesz dochodził ;D
Widzę gimbaza nie pamięta, jak ten kawał pojawił się z 5 lat temu na głównej. Wtedy pewnie sraliście w pieluchy.
@nowynick, bo niemi są zazwyczaj niemi dlatego, że są też głusi i nigdy nie słyszeli, jak wymawiać słowa.
Dobry tutorial. piwo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów