Oto zdjęcie tego osobnika:
Źródło
P.S. Spokojnie Panowie, gwałcił swój.
Podstawy logiki się kłaniaja, po co mam to robić. Ale nawet w Polsce takie spedy istnieja np Włókiennicza w Łodzi, ale nawet tam w porównaniu ze strefami No-go jest spokojnie.
Po pierwsze taki oszołom jak oko zwisa mi kalafiorem, i jakbys się troche interesował "internetami" to bys wiedział ze konto było fałszywe.
Poczytaj "internety" to sie dowiesz, już rok temu chciano je zablokowac wszystko jest podane nawet newsweek o tym pisze. Co do całej burzy pod wpisem to ma na celu tylko zmiane tematu. Lewusy i ich pozyteczni id i0ci ( to o tobie akurat) wklejaja po całym necie podobne wklejki, a to żeby dowalić katolom i cebulakom, na których zawsze mozna liczyc ze rozpetaja burze.
bałwaniastej retoryki, którą łykacie jak pelikany bi Oko cos tam powiedział.
Kazdy wie jakie jest zdanie KK w tej sprawie, mnie inetersuje stan prawny, a kazdy może pisac swoje dyrdymały. Dla was lewuski jest wazne ujadanie na KK, tylko co mnie obchodzi. Nie mam zamiaru brać na powaznie bzdur Oko, tak jak lewackiej propagandy w tym temacie majacej na celu rozmycie całej sprawy.
Przypominam sprawa dotyczy tego ze imigranci popełniaja wiecej gwałtów w przeliczeniu na dana populacje, a wy skaczecie towarzysze po tematach jak żabki.
Zastanów się co piszesz we Włoszech 5% populacji odpowiada za 40% gwałtów, jarzysz czy nie bardzo. Czyli musi to byc odpowiednio dziki element skoro dosciga 95% populacji.
jedna liczaca 5%ogółu odpowiada za 40% gwałtów i druga liczaca 95% ogółu odpowiadająco za 60% gwałtów,
A kto mówi o obywatelach? Znowu nie uważałes i nie czytałeś, imigranci nie maja obywatelstwa a odpowiadaja za 40% gwałtów, z toba jak z dzieckiem specjalnej troski trzeba tłumaczyc powoli bys załapał. Ale mam nadzieje ze już skleciłes dwa fakty do kupy czy nie bardzo? Jak nie to napisz coś o Oko.