18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
Gwardia królewska
~Velture • 2017-12-18, 3:27
Z cyklu sadol uczy, sadol bawi.

Dzisiaj zobaczycie jak rozśmieszyć gwardzistę.

Nie próbujcie tego bo nie jesteście żydami ani inną mniejszością

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Dr0mg 2017-12-18, 7:10 25
dawajcie tego żydka na Majdanek, też go spróbuję rozśmieszyć tak że zacznie się krztusić od cyklonu-B
Zgłoś
k................1 2017-12-18, 7:56 15
ciekawe czy przy gazowaniu albo krematorium też im było tak wesoło i szli do piachu z uśmiechem na ustach
Zgłoś
tralala101 2017-12-18, 9:07 70
Gdyby nie dał się rozśmieszyć Żydowi, zostałby posądzony o antysemityzm.
Zgłoś
M................6 2017-12-18, 9:49 5
Może mi ktoś wyjaśnić jakim kurwa cudem taki mały kraj jak Izrael nagle zdobył tak ogromne wpływy a sami żydzi są traktowani jako kasta super uprzywilejowana?

Jak?
Zgłoś
overgod 2017-12-18, 10:32 6
Przyjdą jeszcze czasy, że znów potoczą się po bruku parchate łby.
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2017-12-18, 10:54 18
overgod,

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
Wiewór 2017-12-18, 11:40 28
Maxi96 napisał/a:

Może mi ktoś wyjaśnić jakim kurwa cudem taki mały kraj jak Izrael nagle zdobył tak ogromne wpływy a sami żydzi są traktowani jako kasta super uprzywilejowana?

Jak?

Wystarczy poszukać w internecie.
Żydzi są zdyscyplinowani i ciężko pracowali od zawsze dzięki czemu dorobili się majątków, które nieustannie powoli powiększali.
Później takie żydowskie familie jak np. Rotschildowie zainwestowały kasę w bankowość i budowały potęgi finansowe przez kilka pokoleń.
Dorobili się takiego hajsu, że pożyczali pieniądze wszystkim. Nawet rządom na wojny.
Mieli więcej hajsu w skarpetkach niż niektóre kraje rocznych dochodów.
Pieniądze dają wpływy.
Dzięki temu przeniknęli do każdej dziedziny życia i w każdej zbudowali dominującą pozycję.
Taka przewaga nie wynika z niczego. Żydzi od zawsze poważnie traktowali kwestię wykształcenia. Każde żydowskie dziecko odbierało staranne wykształcenie.
Jak Żydzi pracowali to polska szlachta balowała i bogaciła kościół. Dlatego oni dominują na świecie a Polak jest niewolnikiem we własnym kraju i najtańszym pracownikami dla zachodniego pana.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
KillerLaugh 2017-12-18, 19:22 1
krisman1981 napisał/a:

ciekawe czy przy gazowaniu albo krematorium też im było tak wesoło i szli do piachu z uśmiechem na ustach

Może właśnie dlatego szli, bo opowiadali równie chujowe kawały niemcom, którzy zresztą i tak nie mają poczucia humoru.
Zgłoś
P................� 2017-12-18, 19:42 5
Maxi96 napisał/a:

Jak?

Żydzi sami w sobie są przedsiębiorczym narodem ale Izrael to sztuczne państwo satelickie stanów zjednoczonych, bo potrzebują silnego sojusznika na Bliskim wschodzie.
Ogólnie to było to państwo stworzone przez Wlk. Brytanię, ONZ i mocno finansowane przez USA (jest do dzisiaj) po prostu przez te 60 lat żydowskie rodziny z całego świata przeprowadzały się tam z całymi majątkami, oprócz tego Stany wpierdoliły tam tyle siana że masz już odpowiedź na swoje pytanie.
Dopiero przez ostatnie kilka lat przestali już być tak przyjaźni Amerykanom i zaczęli myśleć bardziej samodzielnie, już czekają aż sąsiedzi się wykończą wojną żeby nagle wpierdolić się z misją humanitarną i zacząć okupacje nowych terenów.
Zgłoś
Kardio_Error 2017-12-19, 3:00 6

Koty to gangsterzy świata zwierzęcego, żyjący poza prawem i tam ginący.
Zgłoś
fantastico 2017-12-19, 10:13 1
Myślon, że ich wszystkoch wolnom?
Zgłoś
TTZ8 2017-12-19, 15:58
Pierdolony, gruby żyd w mordę jebany, spaliłbym bym mu pejsy, a potem rodzinę
Zgłoś
roburek 2017-12-19, 17:30
ja sie pytam gdzie jest hitler ???
Zgłoś
Mom and Death 2017-12-19, 17:40 2
Nie mogło zabraknąć:

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów