📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Mały zapierdala po piwo a ten go troluje,no co za świat!
@up
Ale Ty głupi jesteś.
A co do filmiku, to niewielki wysiłek żołnierza wywołał wielką radość u dziecka. Dla mnie zajebisty uczynek.
Ale Ty głupi jesteś.
A co do filmiku, to niewielki wysiłek żołnierza wywołał wielką radość u dziecka. Dla mnie zajebisty uczynek.
łysa_pała napisał/a:
@up
Ale Ty głupi jesteś.
Miałem Ci nie odpisywać na tego komentarza ale napiszę Ci jedno
Młody go zwyczajnie kusi!
"I zagubi się samo i jeszcze tego drugiego człowieka wciąga..." No święta racja!
"I zagubi się samo i jeszcze tego drugiego człowieka wciąga..." No święta racja!
yy co to za gwardzista, jakie państwo ktoś się orientuję ? Bo po tej pikielhaubie na łbie coś mi jakąś niemczyzną zalatuje
swoją drogą ja będąc dzieckiem miałem nieco bardziej ambitne marzenia niżeli przejść się razem z gwardzistą no ale...przecież marzenie lepie brzmi w tytule
ps wiem, szwecja
swoją drogą ja będąc dzieckiem miałem nieco bardziej ambitne marzenia niżeli przejść się razem z gwardzistą no ale...przecież marzenie lepie brzmi w tytule
ps wiem, szwecja
mała rzecz, a cieszy
jacekmatys napisał/a:
Miałem Ci nie odpisywać na tego komentarza ale napiszę Ci jedno
"Miszcz" mowy polskiej z tego co pamiętam ze szkoły powinno chyba być : nie odpisywać na ten komentarz...
Ale mogę się mylić...
łysa_pała napisał/a:
"Miszcz" mowy polskiej z tego co pamiętam ze szkoły powinno chyba być : nie odpisywać na ten komentarz...
Ale mogę się mylić...
No też się biłem z myślami jak to powinno wyglądać.Jak jest błąd to
Dla gwardzisty chwila rozrywki, a dla małego wrażenia do końca życia. Mój syn jako 10-latek przeprowadził (oczywiście z pomocą maszynisty) skład osobowy z Warszawy Zachodniej na Wschodnią. Przyciskał guziki, kręcił nastawnikiem itd. Do dziś to pamięta, a zainteresowanie komunikacją kolejową mu zostało.
To się nazywa człowiek.
Widzi dziecko które jest patriotą to żeby je ucieszyć robi co może.
Takich ludzi powinno się kurwa odznaczać jakoś a nie stawiać pomniki takim obojniakom z wiejskiej...
Wódki kurwy nie ruszać !
Widzi dziecko które jest patriotą to żeby je ucieszyć robi co może.
Takich ludzi powinno się kurwa odznaczać jakoś a nie stawiać pomniki takim obojniakom z wiejskiej...
Milordzie Achimowy prosić o
Wydajną dziewicę i czarnego Specjala
A za nieskładność wypowiedzi przepraszam, ale jeszcze się nie obudziłem i nie pozbierałem po piątku.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów