📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamiast gitary powinna być piła łańcuchowa i powinna mu pierdolnąć prosto w czoło
To na gitarze się gra, czy macha nią jak małpa w cyrku?
oglądać od 0:26....
Co za zjeb, a gra zapewne na hula hop bo gitara widać mu służy do zabawy... i na laski... jak większości takich pseudo artystów z gitarami
Jak można tak z Les Paulem poczynić? Pomimo że pewnie ustawione to serdeczny chuj w oko temu Panu.
@up to by było byt śmieszne:) a jak sobie klient rozwala sprzęt za kilka tyś, jest cacy:)
Tzw. Guitar spin. Ilu to idiotów rozjebało sobie w ten sposób nowe gitary
Kurwa a ja nie mam na porządną gitarę. Jak to był oryginalny gibson to chuj w dupsko temu panu
Rockowe... W ch*j... Każdy (choć trochę) ogarnięty muzyk (muzykant) szanuje swój sprzęt, kocha go w jakiś sposób. Do dla niego to nie tylko narzędzie. Cholera mnie bierze jak widzę coś takiego.
Za rozprzestrzenianie głupoty i propagowanie złego traktowania gitar piwa nie będzie
Za rozprzestrzenianie głupoty i propagowanie złego traktowania gitar piwa nie będzie
Sator_et_Ultor napisał/a:
Rockowe... W ch*j... Każdy (choć trochę) ogarnięty muzyk (muzykant) szanuje swój sprzęt, kocha go w jakiś sposób. Do dla niego to nie tylko narzędzie. Cholera mnie bierze jak widzę coś takiego.
Bo to nie jest ani muzyk, ani muzykant tylko kolo, który myśli, że dzięki gitarce będzie więcej ruchał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów