📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ja bym jej usiadł na nogach po prostu. I udawał że nie wiem o co chodzi. I pierdnął bym soczyście by nie napluć w ryło gliście. Ale z drugiej strony jeżeli autobus pusty i były wolne miejsca to niech cizia sobie trzyma nóżki, przecież niejeden menel tam siedział z dupskiem brudniejszym niż nie jeden trep.
Co za gość, dupa ewidentnie uwydatniała mu swoje "wdzięki", pipsko ją swędziało, ewidentnie mokra cipka. Ale nie... lepiej zjebać to...
Następny szeryf z telefonem. "Będzie pani hitem internetu". Nie zesraj się cioto, bo ta pani sra na ciebie i twoje internety.
Jeśl iw autobusie nie ma miejsca i ona nie pozwalała usiąść filmującemu, to rozumiem, pojebana baba. Jeśli jednak miejsc wolnych było sporo, a gość się do niej spluł tylko, żeby się spluć, to on jest pojebany. Wiele razy widziałem w USA, czy krajach europejskich, że ktoś sobie leżał nawet na ławce i nie był bezdomnym, nikomu to nie przeszkadzało. A tutaj najprawdopodobniej szczyl chciał przykozaczyć, bo ma kamerę w telefonie od rodziców.
Fajna milfetka. Zamiast zagadać, skomplementować nóżki. To nie. Musiał się pachoł do zacnej damy prezentującej swe wdzięki przypierdolić.
Co za czop, nie pomyślał, że mogła skasować trzy bilety.
Teraz będą wszystkich prostaków nagrywać i wrzucać jako "hit internetu"? Miejsca na serwerach braknie...
Uwielbiam takich młotów... Założę się, że popierdalał tym autobusem od tygodnia żeby trafić na coś co można nagrać.
Z jednej strony śmieszny teks o hicie internetu, ale z drugiej to jest kurwa siedzenie więc gdzie z tymi buciorami? Ja rozumiem, że w busach jest nie wygodnie, sam lubię siedzieć z nogami wyżej niż podłoga, no ale kurwa robię to tak, żeby nie ujebać miejsca siedzącego.
Później narzekamy, że jak to w tej Polsce źle, jak brudno i wszystko stare, a jak ma być skoro nikt nowego szanować nie potrafi...
Wkurwiają mnie tacy ludzie co to myślą, że jak zapłacą za coś to mogą nawet i nasrać.
Później narzekamy, że jak to w tej Polsce źle, jak brudno i wszystko stare, a jak ma być skoro nikt nowego szanować nie potrafi...
Wkurwiają mnie tacy ludzie co to myślą, że jak zapłacą za coś to mogą nawet i nasrać.
Oj tam przeżywacie, facet po prostu widząc ładne nogi, nie chciał w domu robić pamięciuchy tylko nagrać sobie ładnie i elegancko zwalić gruchę. Musiał tylko znaleźć pretekst do nagrania materiału. Dodatkowo koleś nie jest samolubem i wrzucił w internet swoją zdobycz, wiedząc dobrze że ludzie z zadowoleniem zaspokoją siebie. Dał jej to nawet do zrozumienia mówiąc "będzie pani hitem internetu!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów