18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Kondra 2013-10-25, 23:16
gordonviet napisał/a:

Pierdolicie tam. Ylvis melodyjnie (jak na pop rzecz jasna) stoi na cholernie wysokim poziomie, nie wkurwiają ich utwory. Denne teksty? Takie mają właśnie być, bo goście sobie jaja robią.
Ogólnie od tego duetu jebie Norwegią na wszystkie strony. Kto tam był i poznał kilku ludzi to wie. Zajebiście bezproblemowe podejście do wszystkie w odróżnieniu od ślamazarnych cebulaczków, którym wiecznie coś nie pasuje i wiecznie pokazują swoją małość.

Mylisz "robienie sobie jaj" z "robieniem hajsu na debilnych odbiorcach"
Zgłoś
g................t 2013-10-25, 23:52 2
Kondra napisał/a:

Mylisz "robienie sobie jaj" z "robieniem hajsu na debilnych odbiorcach"

A co ci kurwa do tego, że zarabiają skoro zrobili coś co się wielu ludziom podoba?
Płacisz za to? Nie. Ktoś cie zmusza do słuchania tego? Nie. Skończ więc pierdolić wuja i zajmij się swoim życiem a nie narzekaniem "żydzi robio na nas hajsy".
Zgłoś
Kozioł. 2013-10-25, 23:59
gordonviet napisał/a:

Pierdolicie tam. Ylvis melodyjnie (jak na pop rzecz jasna) stoi na cholernie wysokim poziomie, nie wkurwiają ich utwory. Denne teksty? Takie mają właśnie być, bo goście sobie jaja robią.
Ogólnie od tego duetu jebie Norwegią na wszystkie strony. Kto tam był i poznał kilku ludzi to wie. Zajebiście bezproblemowe podejście do wszystkie w odróżnieniu od ślamazarnych cebulaczków, którym wiecznie coś nie pasuje i wiecznie pokazują swoją małość.

Głupoty gadasz Norwedzy to nudziarze, bezbeki i debile byłem tam, znam wielu Polaków którzy tam pracują i podzielają moje zdanie. Idź czyścić kibel panu norkowi a nie na sadolu sie obijasz.
Zgłoś
zagiel1111 2013-10-26, 0:00
Mógl przez te kilkanaście minut zapytać tych cudownych ludzi o co tylko mógł, a zapytał o takie gówno? wypierdlać z tym!
Zgłoś
s................1 2013-10-26, 0:14 3
Cytat:

Ylvis melodyjnie (jak na pop rzecz jasna) stoi na cholernie wysokim poziomie, nie wkurwiają ich utwory.

Miernikiem jakości muzyki jest, że nie wkurwia? Tak jak - obiad był dziś zajebisty, bo się po nim nie porzygałem? Stalin powiedział 'wypierdalaj' - a mógł zabić?
To z tym Foxem to gówno, jakiego dawno nie widziałem.
Zgłoś
mak667 2013-10-26, 0:38
żydowski szołmen robi żenadę i gwiazdy Hollywood muszą w tym uczestniczyć bo roli nie będzie

Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki.
Zgłoś
WalkingStephen 2013-10-26, 1:29 1
Cytat:

Zadupcał w wakacje na truskawkach w norwegii i wielki pan światowiec.
Zgłoś
Szaler 2013-10-26, 1:51 1
Nie moge tego zrozumieć, że piosenka zrobiona dla beki, o gównie została światowym hitem. Zaczynam się martwić o świat. Serio.
Zgłoś
Insaner 2013-10-26, 12:02 2
Nie wiem o co wam chodzi z tym lisem - ta piosenka nigdy nie miała trafić do radia/telewizji. Ci dwaj kolesie prowadzą swój talk show w Norwegii i zajmują się robieniem głupich filmików - coś w stylu Majewskiego u nas. Z tego co mi wiadomo, to ci bracia zrobili jakiś urodzinowy odcinek dla kogoś z pewnej firmy zajmującej się produkcją teledysków dla gwiazd. W podzięce ta firma zaproponowała im nakręcenie teledysku - gdyby chcieli, mogliby zrobić porządną piosenkę, ale stwierdzili że będzie to żałosne - wykorzystać popularność i z komików przeistoczyć się w gwiazdy muzyki? Nie chcieli tego, napisali idiotyczną piosenkę o lisie dla jaj, nakręcili do tego teledysk. Nie ich wina, że stała się "hitem" - Obydwaj sami się dziwili jak takie gówno mogło wylądować tak wysoko w różnych rankingach. Co do samej piosenki... w gruncie rzeczy to ona jest śmieszna jeśli się wie w jakich okolicznościach powstała, teledysk satyra
Zgłoś
Splifcior 2013-10-26, 13:47
MaczoJuh napisał/a:

czaicie, ze what the fox leci w radiu,.. i wbija do top10 ? ;x

Ale ktoś to promuje tak? Ja sobie przemysł muzyczny wyobrażam w ten sposób, że wytwórnia muzyczna pisze teksty, muzyke "piosenkarz" jest od odgrywania tego. Potem wytwórnia smaruje tam gdzie trzeba czyli w radiu i telewizji za to żeby puszczali ją 10 razy dziennie. A reszta robi sie sama. Nie chodzi o to czy piosenka jest dobra czy zła, tylko o to jak dobrze jest wypromowana. Ludzie kupują płyty, gadżety i inne bzdety a kiedy gwiazdka sie gawiedzi znudzi to promuje sie następną. To jest pierdolona fabryka "gwiazd".

Cytat:

Ylvis melodyjnie (jak na pop rzecz jasna) stoi na cholernie wysokim poziomie, nie wkurwiają ich utwory.

No Ty to sie chyba dzisiaj z własnym hujem łbem pozamieniałeś jeżeli twierdzisz, że ta piosenka o lisie nie jest wkurwiająca.
Zgłoś
korinogaro 2013-10-26, 19:16
Kurwa... Ylvis ma piosenkę o Stonehenge itp. to myślicie że on te teksty na poważnie robi?
Zgłoś
simba23 2013-10-26, 23:49 1
Wszyscy @up

Ylvis to duet braci, a piosenka o lisie jest nagrana do programu I Kveld Med Ylvis, czyli norweskiego odpowiednika Late Night with Jimmy Kimmel, Fallon, czy coś jak u nas kiedyś Majewski show był, tylko bez polityki. Hit się zrobił z tego, że piosenka ma zajebiście dużą promocję, bo zajęła się nią popularna ekipa, która ma na swoim koncie sporo hitów już: en.wikipedia.org/wiki/Stargate_(production_team). Wystarczy zobaczyć fragmenty programu, albo inne ich piosenki, żeby spuścić z tonu trochę. Goście sobie robią jaja, nawijają w kilku językach, to co robią, robią dobrze, w programie są dobre jaja (Tak, jestem białym murzynem w Norwegii od kilku lat, to oglądam). Zamiast wjeżdżać na siebie, wystarczy trochę ogarnąć tematu.
Chill mode: off.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów