Freemana "are you kidding?" bardzo wymowne...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sam nie wiem czy to jest taki sarkazm czy co.
Niby dorosły facet, pokazuje ,że piosenki dla dzieci z zespołem Downa są głupie ...
a sam ma cały regał laleczek
Niby dorosły facet, pokazuje ,że piosenki dla dzieci z zespołem Downa są głupie ...
a sam ma cały regał laleczek
Cena sławy - wiecznie otoczony debilami.
Talk Shit Get Hit
Morgan jak zawsze w formie, rozwalił mnie
Jak zmarnować swoje 5 minut z takimi artystami... Co za debilizm.
Freeman zwątpił w sens życia
Freeman zwątpił w sens życia
Pierdolicie tam. Ylvis melodyjnie (jak na pop rzecz jasna) stoi na cholernie wysokim poziomie, nie wkurwiają ich utwory. Denne teksty? Takie mają właśnie być, bo goście sobie jaja robią.
Ogólnie od tego duetu jebie Norwegią na wszystkie strony. Kto tam był i poznał kilku ludzi to wie. Zajebiście bezproblemowe podejście do wszystkie w odróżnieniu od ślamazarnych cebulaczków, którym wiecznie coś nie pasuje i wiecznie pokazują swoją małość.
Ogólnie od tego duetu jebie Norwegią na wszystkie strony. Kto tam był i poznał kilku ludzi to wie. Zajebiście bezproblemowe podejście do wszystkie w odróżnieniu od ślamazarnych cebulaczków, którym wiecznie coś nie pasuje i wiecznie pokazują swoją małość.
Kurwa, a ja zamyślam, że oni śpiewają o bezpiecznym seksie "fuck save" a oni o lisach
Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
ale sie postrzala,.. a podobno bog jest wieczny.
@PAN GENERAL
Byla.. ale teraz ma miliony vievsow na zydotubie, i leci w radiach, czy tv nawet!
@PAN GENERAL
Byla.. ale teraz ma miliony vievsow na zydotubie, i leci w radiach, czy tv nawet!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów