📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gwiazdy wsiadły do Mazdy ?
jakie k.......a gwiazdy to małpy gorylice
To, zdaje się, takie wiejskie hobby i lans?
Wieczorem, po powrocie z pola wsiada się w autko, radyjko na full i heja po wiosce...
Wieczorem, po powrocie z pola wsiada się w autko, radyjko na full i heja po wiosce...
ich babcie jeszcze pewnie skakały po drzewach. Pewnych procesów nie powinno się przyspieszać.
Kristi się rozp🤬oliła,bo rozproszył ją dziki wrzask małpiatki.
JoSeed napisał/a:
To, zdaje się, takie wiejskie hobby i lans?
Akurat wsrod ludzi, to fajne odprezenie. Jakbys mial pprawko, auto i robil tak w latach 90'/00 (bo akurat wtedy bylo czego sluchac) to dzisiaj bys za tym tęsknił i moze chcialbys wrocic do tego, a tak siedzisz w piwnicy i tylko mozesz narzekac na zły los. Co innego czarne gorylice, to sie nie moglo udać i zresztą co mialoby sie udać...
Kristi sloł! Kristi łaj! A Kristi poczuła się jak na filmie miszcz kierownicy ucieka.
BękartEddardaStarka napisał/a:
Gwiazdy wsiadły do Mazdy ?
To czarne dziury

To właściciel auta się zdziwi. Rozj🤬e i pełne zwierzęcych odchodów
romek134 napisał/a:
ich babcie jeszcze pewnie skakały po drzewach. Pewnych procesów nie powinno się przyspieszać.
Matki również m
Gdyby nie biały człowiek to one też by skakały po drzewach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie