rosja...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
BHP na pełnej kurwie
Może i mają w chuj mniejszy budżet niż Ameryce ale efekty specjalne na tym samym poziomie może i nawet lepsze
Tyś kurwa widział Gwiezdne Wojny... Ogniem i Mieczem jak już.
Swoją drogą, ciekawe w jaki sposób przedłużyli elektrodę do rękojeści Ruska myśl techniczna jeszcze nie raz mnie zaskoczy
Swoją drogą, ciekawe w jaki sposób przedłużyli elektrodę do rękojeści Ruska myśl techniczna jeszcze nie raz mnie zaskoczy
pan u góry widzę nie zauważył więc naprostuję: do rękojeści przymocowane jest kabel tzw. faza a sama rękojeść została zaizolowana żeby ich nie pierdolnęło
halibuti napisał/a:
pan u góry widzę nie zauważył więc naprostuję: do rękojeści przymocowane jest kabel tzw. faza a sama rękojeść została zaizolowana żeby ich nie pierdolnęło
No ok. Ale to jest kawał metalu który zajarza łuk elektryczny, jak grot od spawarki. Spawamy elektrodą (np. wolframową w przypadku TIG-a lub Miedzianą w przypadku MAG135) a nie chuj wie czym , którym w tym przypadku są to dwa tęgie kawały metalu. Na pewno nie jest to MMA111 bo doszło by do zwarcia i do punktowego zaszczepienia materiału.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów