Mało sadystyczne, ale i tak coś jest ;p Troszkę długo się zaczyna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Z 1998? To się nazywa dopiero mistrzostwo w wygrzebywaniu staaaarych sucharów!
Głosu nie ma ;/
ale proca ma 3.
wrzucajcie sobie ile chcecie, ale ten filmik przypomnial mi stare dobre czasy:P moze ktos z was pare,parenascie dobrych lat temu zbieral CD-Action ? tam zawsze dodawali plyte z demkami oraz roznego rodzaju dodatkami i magami i wlasnie byl tam dodatek nazwany Bonus 1 w ktorym co miesiac rozne funny fotki dawali albo smieszne filmiki we flashu czy krotki w avi kiedys nie bylo neta to czlowiek cieszyl miche przez miesiac do paru mocnych fotek i jednego dobrego filmiku we flashu/gif. a teraz to taki wypizd tego ze ogarnac sie nie da i wszystko wedlug wsyzstkich to suchar.
za poruszenie moich wspomnien piwo KURWA SIE NALEZY!
za poruszenie moich wspomnien piwo KURWA SIE NALEZY!
mam gdzieś chyba z 30 płytek po CDA.. wrzucę wszytkie bonusy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów