📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ha pod koniec jak daje swoja twarz to widac jak ten napis sie rusza wiec Fejk
Filmiki z tym gościem mają już z 5 lat. Jest ich dużo więcej. Chodziło o promocję jakiegoś niemieckiego uniwersytetu technicznego. Zapisz się do nas, a będziesz tak zajebisty jak ten gość z filmiku!
Wydaje mi się, że to już było, ale na pewno widziałem i w dodatku dłuższą wersję. Było jak telefon na jakimś chyba lotnisku połączył z tym co się wyświetlało na jakimś ekranie i to co kamera telefonu chwytała wszyscy widzieli
To nie ta sama sierota co podobno włamała się do stacji telewizyjnej?
szwab bleeeeee aż mi się rzygać chce jak słyszę ten język i widzę te brzydkie mordy
Że fejk, to widać, nie po jakimś jebanym ruszaniu się obrazka, ale po tym co widać na jego laptopie. Za dużo filmów...
Ekran składający się z jednokolorowych lamp nagle zaczął wyświetlać zdjęcie w różnych odcieniach żółci, ciekawe. Do tego świetna rozdzielczość...
Uwielbiam takie filmiki, same ruchy kamera ktore maja wygladac amatorsko, zdradzaja ze to fejk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów