📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
abhud napisał/a:
Matma rozwija logiczne myślenie, kojarzenie faktów itd. Prawdziwi hakerzy sami się uczą (znałem dwóch). W szkole uczą tego czego nie powinni Nie pamiętam, w której części to mówi Polecam hilm o hakerach na youtube zrobiony przez National Geographics ;]
oczywiście, że sami się uczą ale chodzi mi o to, że tacy ludzie prawdopodobnie wiążą swoja przyszłą naukę na kierunkach informatycznych, a tam na początku jest w cholerę matmy. dopiero potem jest to co tygryski lubią najbardziej ;]
Jeden z najlepszych programistów w Polsce (spec od zadań algorytmicznych) - oi.edu.pl/php/show.php?ac=p230300&module=person&id=19
exother napisał/a:
Jeden z najlepszych programistów w Polsce (spec od zadań algorytmicznych) - oi.edu.pl/php/show.php?ac=p230300&module=person&id=19
Obrazek
a poniżej jest, że nie wiąże swojej przyszłości z branżą, wiec nie obaliłeś mojego ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów