📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
To właśnie jest piękne, że taka osoba pokazuje więcej niż teraz gwiazdy z nba na slam dunk contest, bardziej teraz pokazują kto przeskoczy przez lepsza zabawkę (nie to co kiedyś). Ciekawe jak typek z filmiku cwiczy wyskok, dobry kot.
Na pewno zanim doskoczył pierwszy raz poświęcił na ciężki trening lata. I to się ceni.
I pograj z takim w 24...
@up - po prostu chłopaczek chce zwrócić uwagę na siebie Wiek nie jest wyznacznikiem dojrzałości A co do filmiku to zawsze jak jakiś o sporcie oglądam to mam ochotę też się zabrać za siebie! Tyle, że czekam chwilkę aż mi przejdzie
cwaniak82 napisał/a:
kurwa po pierwsze 3 tagi cioto po drugie
Obrazek
Ja pierdole, co za kurwa ciota...
Sam kiedyś potrafiłem zrobić wsada przy wzroście 183. i wiem ile mnie to kosztowało pracy i wysiłku po przez treningi na nogi, brzuch itd.
Nie tak jak gość na filmie, bo to już klasa!
A Ty dalej siedź przed kompem wpierdalaj chipsy i niech Ci bebzon rośnie!
Jest Moc, piwo!
vimeo.com/12909299
Filmik z Kielc kręcony coś koło 2001-02 roku, już sam dokładnie nie pamiętam... na filmiku w 4:35 pakę robi Mumin 171 cm
Filmik z Kielc kręcony coś koło 2001-02 roku, już sam dokładnie nie pamiętam... na filmiku w 4:35 pakę robi Mumin 171 cm
I co? Biali nie potrafią skakać???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów