📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:44
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aż mi sie przypomniał kawał:
Do naszej repry w kopanej trafił murzyn. Selekcjoner:
- tooo piiiłkaa, takie okrągłe, ty kopać tak żeby do siatka w ten kwadrat!
- Ależ proszę Pana, ja od 15 lat mieszkam w Polsce, mam tu żonę, dzieci, doskonale rozumiem język, nie trzeba tak do mnie mówić!
- Zamknij się, ja nie do Ciebie, ja do tych pozostałych 10 debili.
Do naszej repry w kopanej trafił murzyn. Selekcjoner:
- tooo piiiłkaa, takie okrągłe, ty kopać tak żeby do siatka w ten kwadrat!
- Ależ proszę Pana, ja od 15 lat mieszkam w Polsce, mam tu żonę, dzieci, doskonale rozumiem język, nie trzeba tak do mnie mówić!
- Zamknij się, ja nie do Ciebie, ja do tych pozostałych 10 debili.
Tylko jedna drużyna trafi cała za kratki
Tylko jeszcze jedna różnica, te czarne będą za 10 lat bedą zarabiać po kilka milionów euro rocznie a ci wykształceni biali kilka tysięcy rocznie.
znajdz 11 roznic na podanych obrazkach
Przypadek nie sądzę. Cóż to biali wymyślili komputery.
Nie znam się ani na piłce nożnej ani na grach logicznych, więc się nie wypowiadam. Ładne mają te białe koszulki, elegenckie.
mundek_zks napisał/a:
Tylko jeszcze jedna różnica, te czarne będą za 10 lat bedą zarabiać po kilka milionów euro rocznie a ci wykształceni biali kilka tysięcy rocznie.
kilka tysięcy Euro rocznie?
ktoś tu chyba kamieniami w szkołę rzucał i pewnie tyle by dostawał w Le Januszexie pod Paryżem , kilka tysięcy Europ to ja mam w Polsce, rocznie to taki wykształcony specjalista wyciągnie tem pewnie ze 100k EURO
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów