📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
w tle ładne razy z pasa czy innego kabla.podejrzewam że lesby i je przyłapali.
Andrzejki dopiero w listopadzie a Ci już wróżby sobie robią
Jakas dziwna ta gra wstepna, tak to on kobiety nie rozpali... a moze tata go w dziecinstwie nauczyl co robic zeby konar zapłonąl?
KuBuX napisał/a:
Ciekawe czy u nich też na to mówią katiusze
Właśnie byłem kiedyś na Haiti i tam mówią na to „nyggatiusze”.
Lord_Slizgacz napisał/a:
Właśnie byłem kiedyś na Haiti i tam mówią na to „nyggatiusze”.
Niesamowite! Prowadzisz może vloga podróżniczego?
Tak. Z LPG przez świat. Czy jak kto woli lgbt + qwerty
Siriuz napisał/a:
Niesamowite! Prowadzisz może vloga podróżniczego?
To byłaby doprawdy zajmująca lektura. Trzymająca w napięciu, mnogiej wątki batalistyczne, całość przygód zanurzona w gęstym sosie z erotyki... A to tylko pierwszy tom opisujący klasówkę z układu rozrodczego człowieka na lekcji biologii.
Murzynkę w naturalnym środowisku można wyruchać za 20 dolarów. Chinka pójdzie za prawie 100. Japonki nie przelecisz nawet za 1000.
Dlatego warto zwiedzać świat...
Prewencja skuteczniejsza niż w polskim sądownictwie.
Elegancko niczym ruskie pod Adjiwka jeb jeb jeb z katiuszy prosto w ukruw jebududud !!
smc napisał/a:
Murzynkę w naturalnym środowisku można wyruchać za 20 dolarów. Chinka pójdzie za prawie 100. Japonki nie przelecisz nawet za 1000.
A shemale w Tajlandii? Ile?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów