Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahaha dobre ale z drugiej strony to nie jest śmieszne. Mimo wszystko piwo za pojazd po tym sk🤬ysynie.
prawie się posrałem ze strachu - ej jeszcze za wcześnie na takie rzeczy ...
Orientujecie się do którego miesiąca płacimy podatki, czy żerujecie na rodzicach?
"Przecież dzięki wyższym podatkom żyje się nam lepiej, mamy więcej wszystkiego" ~Lewak

Precz_z_Preczem napisał/a:
Ślnienie - wyj🤬y horror, polecam.
Ślnienie, haha. Nieźle...

Precz_z_Preczem napisał/a:
Ślnienie - wyj🤬y horror, polecam.
Jeśli chodzi o Lśnienie to powiem ci że tandeta jakich mało... Książka Stephena Kinga na której podstawie powstał ten film "Jasność" o niebo lepsza od tego tworu...
Marne streszczenie książki
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie