Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Dziady" kurwa, nie halołin. Jak by się człowiek postarał to mógłby zaciekawić polską kulturą resztę świata. Wiedźmin 3 utarł drogę.
Netflix wykończy Wiedźmina swoim serialu poprawnością polityczną
Znowu jak co roku jest ból dupy katoli, że to satanistyczne swieto. Fakt chujowe komercyjne świeto, ale juz wole gówniakom dac słodycze niz ksiedzu po koledzie koperte.
a wiesz że mamy swoją piękną tradycję gdzie dzieciaki mogą się przebrać, zaśpiewać kolędę i dostać cukierki?
Znowu jak co roku jest ból dupy katoli, że to satanistyczne swieto. Fakt chujowe komercyjne świeto, ale juz wole gówniakom dac słodycze niz ksiedzu po koledzie koperte.
Ksiądz też woli dać ci kutasa do mordy zamiast prać takie grosze od biedaka.
dzisiaj dzień aby odwiedzić zmarłych........ więc dużo uśmiechu i radości
To w Polsce też tak sie robi :O A nie lepiej po staremu przejść po kolędzie i hajs uzbierać?
a wiesz że mamy swoją piękną tradycję gdzie dzieciaki mogą się przebrać, zaśpiewać kolędę i dostać cukierki?
Ostatnio na kiblu właśnie sobie o tym myślałem. Dawniej to było, jak ktoś nie umiał śpiewać to musiał mieć wypasioną szopkę, albo orkiestra z małą szopką.
Zajebiście... Popatrzyłbym teraz na takich łebków. A jakby jeszcze wpadli w pięciu z dęciakami. Kurwa
Poważnie, nauczcie się wreszcie że, jeżeli nie robi się krzywdy drugiej osobie to nie powinno Was to obchodzić co kto robi.
Ps. Ciekawe czy Polacy kiedykolwiek będą się ze sobą zgadzać, nie będą aż tak bardzo podzieleni ze sobą pod każdym możliwym względem.
Mam wrażenie iż Polacy potrafią bardzo sobie pomagać, czy wznieść się ponad podziały tylko w przypadku jakiejś katastrofy jak wojna czy powódź w 1997.
Naprawdę tylu ludzi musi mieć ból dupy bo ktoś spędza czas inaczej, nie zgodnie z Waszymi poglądami ?
Poważnie, nauczcie się wreszcie że, jeżeli nie robi się krzywdy drugiej osobie to nie powinno Was to obchodzić co kto robi.
Ps. Ciekawe czy Polacy kiedykolwiek będą się ze sobą zgadzać, nie będą aż tak bardzo podzieleni ze sobą pod każdym możliwym względem.
Mam wrażenie iż Polacy potrafią bardzo sobie pomagać, czy wznieść się ponad podziały tylko w przypadku jakiejś katastrofy jak wojna czy powódź w 1997.
Ja pierdole. Znowu pierdolenie o Polakach jacy to nie jesteśmy chujowi, inni, dziwni...
Jesteśmy tacy jak reszta białych ludzi, czyli jesteśmy różni. Jedem da dzieciom cukierki, inny to pierdoli i nieotworzy drzwi. Tak jest w angli, holandii, niemcach i gdzie indziej też tak jest. Jedyne co nas wyróżnia to zawsze w takich przypadkach znajdzie się madrala za swoim pierdoleniem "my Polacy jesteśmy tacy podzieleni"...
Bo po prostu jesteście chujowi. Plusem jest to, że niektórzy z was to zauważają.Ale jak to z polaczkami bywa, zaraz na nich wylewane są wiadra pomyjów.A wystarczy chwila refleksji... Zresztą czego ja wymagam. Podsumowując - jesteście chujowi.
Nie zapominajmy, że przez ok. 50 lat Polacy żyli w ustroju eksploatacyjnym, w którym każdy był śmieciem, a jako, że każdy był śmieciem, nie dało się tego odczuć.
Bądź co bądź, nie było to jednak najgorsze co mogło nas spotkać... najgorsze to to, że utrzymała się, a nawet wzmocniła wiara w "kościół".
To połączenie wygenerowało najgorszą generację Polaków w historii.
Dzięki Bogu młodzi Polacy co urodzili się po 90' to już zupełnie inne pokolenie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów