Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Znowu jak co roku jest ból dupy katoli, że to satanistyczne swieto. Fakt ch*jowe komercyjne świeto, ale juz wole gówniakom dac słodycze niz ksiedzu po koledzie koperte.
Heh po chuj wybierać mniejsze zło, lepiej nie dać ani jednym ani drugim darmozjadom.
Jebane parcie na zachód na siłę, rzygać mi się chce jak to widzę. To co, może niedługo święto dziękczynienia w Polsce?
A ja się cieszę, bo przynajmniej dzieciaki mają jaką uciechę. A nie, są zaganianie do kościoła, gdzie ksiądz pierdoli coś o piekle, z czego potem te dzieciaki mają koszmary i nie mogą spać.
A potem ksiadz pierdoli dzieci hahah
"Dziady" k***a, nie halołin. Jak by się człowiek postarał to mógłby zaciekawić polską kulturą resztę świata. Wiedźmin 3 utarł drogę.
Dokładnie kurwa... Ja najchętniej bym granatami częstował... Jak nie klecha z ambony to gówniaki mi dupę trują... Dziady, noc kupały to jest klasa...Ktoś jeszcze wspomniał meksykański styl tez mi sie podoba
Spytajcie jakiegokolwiek z tych bachorów z jakiej okazji jest to "święto". Kurwa, świętują, a nawet nie mają pojęcia z jakiej okazji.
Jebane parcie na zachód na siłę, rzygać mi się chce jak to widzę. To co, może niedługo święto dziękczynienia w Polsce?
A na chuj maja wiedzieć z jakiej okazji? To niby jakiś obowiązek?
Znowu jak co roku jest ból dupy katoli, że to satanistyczne swieto. Fakt chujowe komercyjne świeto, ale juz wole gówniakom dac słodycze niz ksiedzu po koledzie koperte.
Po pierwsze helloween to żadne kurwa święto. Nie jest przypisane do żadnej formalnej wiary, wspólnoty religijnej, sekty czy chuj wie. Zwykła moda zachodniego świata tak jak czarne piątki z przecenami w sklepach.
Po drugie, jak co roku jedyne co słysze to pierdolenie anty katolików o tym jak to katolicy mają ból dupy o ten dzień. Ani razu nie słyszałem lamentów katolickich o to. Mi to bardziej wygląda na takie typowe pierdolenie lewicowe - jakiś ksiądz w wygwizdowie górnym upomniał kogoś i nagle pierdolenie że wszyscy katolicy mają ból dupy.
Od siebie napisze tak. Jeśli ktoś tydzień skrupulatnie przygotowuje się do 31.10 i 1.11, i jeden dzień spędza na zabawie z dziećmi a w drugi jedzie do bliskich to co mi do tego.
Natomiast jak ktoś potrafi wydać gruby hajs na gadżety potem spędzać godziny na strojeniu domu w dynie i chuje muje a 1 listopada jedzie na ujebany grób dziadków (bo zamiast pograbić z liści i umyć to dłubał fajną dynie) zapalić najchujowszego znicza za 3zł to jednak coś tu się mocno popierdoliło w głowie.
Tak właśnie polski kraj, od tysiącleci podcina skrzydła kolejnym pokoleniom polaków. Nie bez powodu świat śmieje się, że polaków można zamknąć w więzieniu bez strażników, bo wszelkie próby ucieczki będą karane przez samych więźniów.
Dzieciaki wykazały inwencję, odwagę. Przygotowały maski i odważyły się iść do sąsiada z hasłem: "cukierek albo psikus".
A sąsiad, żartowniś cebulę dzieciom pokazuje.
Sąsiedzie od cebuli, marny Twój żywot musi być, że aż dzieciom chcesz swój cebulowy los pokazać. Żenujące.
Znowu jak co roku jest ból dupy katoli, że to satanistyczne swieto. Fakt chujowe komercyjne świeto, ale juz wole gówniakom dac słodycze niz ksiedzu po koledzie koperte.
Ból dupy to masz jak cie rucha stary, nikt Ci nie każe nikomu nic dawać. PIS
Masz racje niech sobie rozpierdolą zęby
Nie bez powodu świat śmieje się, że polaków można zamknąć w więzieniu bez strażników, bo wszelkie próby ucieczki będą karane przez samych więźniów.
Pierwsze słyszę, kto niby tak mówi?
Przecież to od Polski zaczął się proces obalania komuny w Europie. "Solidarność" w 1980 r., potem Jesień Ludów w 1989 r.
Gdybyśmy byli narodem takim jak mówisz, to siedzielibyśmy na dupach po cichu, a nie obalali system
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów