📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wardęga podbija video-świat i nie marudźcie. Fajnie, że ktoś kombinuje w tym smutnym jak pizda kraju
Skąd wiedzieli że akurat tam będzie grzybiarz ? ? ? Czekali 5 godzin ? Ojjj !!!
Prank-srank, halloween-chujoween, do tego zombie kurwa jego mać. Tak, mam ból dupy i dajcie mi tą jebaną maść bo nie wytrzymam!
jak wielu z nas czekam na ten wspaniały moment kiedy ktoś wyciągnie gnata i zacznie strzelać...
albo padnie na zawał i pranki sranki bedą miały proces ...
bo zaczynają kolesie przeginać ...
albo padnie na zawał i pranki sranki bedą miały proces ...
bo zaczynają kolesie przeginać ...
Wszystko fajnie, niech sobie robi, niech ludzie umierają na zawał albo niech ktoś do niego zacznie strzelać... tylko dlaczego on dostaje za to takie pieniądze. Co za chory kraj i świat. Ludzie zapierdalają uczciwie i gówno z tego mają, a ktoś sobie robi jajca po internetach i zbija fortunę. Jakiś fiut siedzi z dupa w urzędzie albo w sejmie i dostaję tysiące. Jakiś pedał biega po boisku i przewraca się o własne nogi, grać nie umie, a dostaje 30 tys miesięcznie. Gdzie tutaj sprawiedliwość. Pieniądze z judupa powinny być takie żeby było go stać na robienie kolejnych i ewentualnie odłożenie czegoś, a nie żeby sobie budował dom, a psu budę ze złota.
Pieniążki już się mnożą. Wardęga w Szeolu będzie liczył swoje szekle.
Pieniążki już się mnożą. Wardęga w Szeolu będzie liczył swoje szekle.
macie szczęście że ludzie w tym kraju są calkowicie rozbrojeni przez te gówniane prawo i rządzących matołów bo inaczej nie raz byłby hardcorowy odstrzelony prank
Nie będzie nic na harda, bo nie ma tam niestety przypadkowych ludzi.
Wyobraźcie sobie sytuację(przypadkową), że w jebanym lesie ktoś ustawił pięć jebanych kamer, i ktoś przypadkiem w to miejsce się przypałętał, akurat przypadkiem zbierając grzyby...
Wyobraźcie sobie sytuację(przypadkową), że w jebanym lesie ktoś ustawił pięć jebanych kamer, i ktoś przypadkiem w to miejsce się przypałętał, akurat przypadkiem zbierając grzyby...
Skąd oni tego ostatniego kadłubka wytrzasnęli?? Ładnie zapierdalał na tej jednej witce
@Pfciuki
To też jest praca więc nie pierdol. Znalazł sposób na życie? Znalazł. Więc nie spinać dupy.
To też jest praca więc nie pierdol. Znalazł sposób na życie? Znalazł. Więc nie spinać dupy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów