📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
cyganie i nygry maja predyspozycje do kradzierzy... mpzliwe ze jest za tym jakas korelacja, wspolny przodek albo cyganie to takie czarnuchy europy
verysadge napisał/a:
adam masz racje ale naucz sie pisac
JA NIE MAM POLSKICH ZNAKOW NA KLAWIATURZE
Adam_WKLADAM napisał/a:
cyganie i nygry maja predyspozycje do kradzierzy... mpzliwe ze jest za tym jakas korelacja, wspolny przodek albo cyganie to takie czarnuchy europy
Gówno nie korelacja. Jedni pochadzą z Afryki, drudzy z Azji.
I przez brak polskich znaków napisałeś kradzieRZ, tak? xD
Adam_WKLADAM napisał/a:
JA NIE MAM POLSKICH ZNAKOW NA KLAWIATURZE
Ja też, używam klawisza "ALT". Można też nacisnąć "~z" żaby otrzymać "ż". Spróbuj też, przytrzymując ALT i napisz na klawiaturze numerycznej "190:".
Kolejne gówno święto byle kasę od tępych amerykanów wyciągnąć aby mieli straszydła made in china na JEDEN DZIEŃ ... CHORE ...
Już też się kurwa nie zesrajcie z tą kradzieżą. Wiem, że całe stada murzynów to jebani złodzieje, ale kto normalnie wystawiałby cukierki na zewnątrz, jeśli nie po to, aby ktoś mógł faktycznie się poczęstować, jeśli z jakiegoś powodu mógł zbliżyć się do drzwi (chociażby przy świadczeniu jakiejś usługi typu kurier czy coś). A że przy okazji ktoś zrobił sobie jaja, to już inna sprawa.
Odskoczył jak małpa. Swoją drogą, dość bajeczny widok (tło ale i scenka z amatorem słodyczy).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów