O kurwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jeszcze w czasach starożytnego Bizancjum by w to uwierzyli i do dzisiaj niczym opętani modliliby się ci popierdoleńce.
ktoś słabo się przyłożył do tego CGI, bo są auta z lewej które jadą w chuj szybko w prawo, i nagle za filarem ich nie ma magicznie
Ludki, wyjmijcie kije z tyłków. To animacja, ale dużo lepiej się ją ogląda aniżeli ustawiane pranki. Jak oglądacie filmy z efektami specjalnymi, to też co chwilę mówicie 'ale fejk', 'ustawione', 'śmierdzi fejkiem' itd?
Trochę luzu, łatwiej się żyje. Serio
Trochę luzu, łatwiej się żyje. Serio
@~Beny Nie żartuj... Naprawdę?! W życiu bym się nie zorientował! Dzięki za wyjaśnienie! Zdrówka!
Edinburgh w Szkocji
To nie fejk jechałem dziś mostem
To nie fejk jechałem dziś mostem
Niech sobie mają to Halloween, dla mnie największym świętem na koniec piździernika jest ta jebana zmiana czasu, którą będę odchorowywać na wionę.
@up nie będziesz.
@Argeusz Gdybyś grzeszył choć odrobiną pomyślunku, to zauważyłbyś, że Velture nie przypieprzył się do fejka, tylko do tego, że większość widziała go już setki razy na różnych portalach. A co do przypierdalania się... przynajmniej robię to z zachowaniem pewnych zasad kultury osobistej, czego o tobie powiedzieć nie można. Jak dla mnie jesteś typkiem zasługującym na klasyczne "plonk on sight", więc więcej ani słowa ode mnie nie usłyszysz
Nie trzeba analizować materiału sekunda po sekundzie tak jak nie trzeba analizować biblii latami by stwierdzić że to bajki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów