📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
znaczy się przyszedł truposz i przebrał się za żywego brata? no ciekawa opcja nie ma co...
@up w Halloween wszystko jest możliwe otworzyli trumnę i podmienili braci
to się nazywa spalić dowcip...
Pogromczyni duchów w akcjj
może mi się uda
Za kogo przebierał się suchar w czasie Halloween?
Za wafla ryżowego.
Wahahaha... not.
Za kogo przebierał się suchar w czasie Halloween?
Za wafla ryżowego.
Wahahaha... not.
Wstawiłem piwo z rozpędu :C
Takiego suchara jeszcze nie spotkałem. Best ever. Za to należy się piwo. Za najsuchszego suchara.
On się wcale nie musiał przebierać. Oto chodzi w tym kawale. Daję piwo
hmm ZA NIKOGO, BO NIE ŻYJE (nie ma to jak moc caps locka)
Jak gówniany kawał o Kaczyńskim by nie był i tak będzie fajny.
Myślicie, że rudy cudak lepszy jest ? Tak samo kłamie jak i kaczyniak tylko w mediach mało się o tym mówi, bo TVNy i powoli TVP robią się peowskie. Niech teraz pokaże ekonomiczną mapę Europy, zielona wyspa była i się zmyła, jak Irlandia, kurwa.
Tworas napisał/a:
Myślicie, że rudy cudak lepszy jest ? Tak samo kłamie jak i kaczyniak tylko w mediach mało się o tym mówi, bo TVNy i powoli TVP robią się peowskie. Niech teraz pokaże ekonomiczną mapę Europy, zielona wyspa była i się zmyła, jak Irlandia, kurwa.
wypierdalaj z tym politycznym pierdoleniem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów