📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Hal wchodzi na wyższy poziom. Muzyka i napisy w stylu tęczy mają ocieplic jego wizerunek zjadacza płodów motopizd. Pozatym wyciekło zdjęcie pana Halmana, obiecałem nie wstawiać, ale chuj, jebać to...
Cycu320 napisał/a:
Hal wchodzi na wyższy poziom. Muzyka i napisy w stylu tęczy mają ocieplic jego wizerunek zjadacza płodów motopizd. Pozatym wyciekło zdjęcie pana Halmana, obiecałem nie wstawiać, ale chuj, jebać to...
Mocne, jak na typa ktory wrzucił 2 filmiki i próbuje jechac kogoś ma ich ponad 4 tysiące.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów