Na wczasach w Gdyni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Na wczasach w Gdyni
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xoxoConMan napisał/a:
Chyba był jakiś gruby zakład + czyjeś słowo droższe od pieniędzy.
Widziałem typa z 3 razy na przestrzeni 4 miesięcy, zawsze odjebany w tego typu ciuszki.
Raz w centrum handlowym, raz koło wysypiska śmieci szedł sobie z buta
No i sobie idzie ubrany jak chce i utożsamia się jak chce i ma zaimki jakie chce ale nikogo nie zaczepia i z portfelikiem idzie sobie zrobić zakupy.
Gdyby darł morde na ludzi że się na niego gapią albo wywijał gumowym dildosem i zaczepiał przypadkowych ludzi to sprawa wyglądała by inaczej.
Ale w tym wypadku jestem w stanie to zaakceptować. Gość daje ludziom wybór, mogą go wyśmiać lub zaakceptować, grunt żeby każdy trzymał w głowie co myśli i tego nie zamieniał na czyny i słowa
Gdyby darł morde na ludzi że się na niego gapią albo wywijał gumowym dildosem i zaczepiał przypadkowych ludzi to sprawa wyglądała by inaczej.
Ale w tym wypadku jestem w stanie to zaakceptować. Gość daje ludziom wybór, mogą go wyśmiać lub zaakceptować, grunt żeby każdy trzymał w głowie co myśli i tego nie zamieniał na czyny i słowa
Przypomniałeś mi że był ktoś taki. Zupełnie niepotrzebnie.
@georgeharvey1 jasne najlepiej obgadywać tych co odeszli. Halman odszedł i nie odda. Ty to jesteś huncwot!
Ale patrzcie w jakiś pojebanych czasach żyjemy. Jeszcze nie dawno by była beka że chłop na pewno zaklad przegrał.
Jaaaa jeeebie a myślałem że nic mnie nie zaskoczy hahaha
Stały klient z Gdyni. Raczej go nie chcą nawet u czubków. Nie mylcie tego z LTE, LPG czy tam innym LPR
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
pewnie to ty we własnej osobie jesteś...
No patrz, a myślałem że to twój stary
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów