Na wczasach w Gdyni
Na wczasach w Gdyni
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja tak dobie wyobrażałem "baronaturbinę"
ale z szacunkiem ! Jak juz to baronUPAdlina.
Zaklad wygrany 😁😁😁
A jak nie bylo to 🤮🤷
@ jasne najlepiej obgadywać tych co odeszli. Halman odszedł i nie odda. Ty to jesteś huncwot!
Mi się wydaje, że nie chodzi o to, że nie odda, tylko o to, że już nie ma jak podpierdolić do admina za byle pierdółkę. Z resztą to się na nim zemściło, bo w odwecie na W5 przesiedział większość roku 2024 gdy wszyscy zaczęli zgłaszać nawet namiastki "obelg" z jego strony
Wypierasz się?
Nie mam czego się wypierać bo prawda jest całkiem inna. Halman to ja ja to Halman. Halmanturbina to ja. Wszyscy jesteśmy halmanem.
[ Dodano 2024-09-11, 12:00 ]
Piwo za tytuł
Mi się wydaje, że nie chodzi o to, że nie odda, tylko o to, że już nie ma jak podpierdolić do admina za byle pierdółkę. Z resztą to się na nim zemściło, bo w odwecie na W5 przesiedział większość roku 2024 gdy wszyscy zaczęli zgłaszać nawet namiastki "obelg" z jego strony
I tak pozostanie legendą jak bo bongman czy fantastico. Jessie.Pinkman się nie załapał
Nie mam czego się wypierać bo prawda jest całkiem inna. Halman to ja ja to Halman. Halmanturbina to ja. Wszyscy jesteśmy halmanem.
Tak to tylko zostawię, żebyś nie zdążył usunąć.
Tak to tylko zostawię, żebyś nie zdążył usunąć.
Halman jest wszedzie. Otwierasz lodówkę a tam Halman bez laktozy, tankujesz matiza a tam Halman 95 za 6,80pln. Idziesz do kina a tam tańczący z halmanami.. On jest wszędzie gdzie spojrzysz. Twoja paranoja przybrała nowy wymiar.
Halman jest wszedzie. Otwierasz lodówkę a tam Halman bez laktozy, tankujesz matiza a tam Halman 95 za 6,80pln. Idziesz do kina a tam tańczący z halmanami.. On jest wszędzie gdzie spojrzysz. Twoja paranoja przybrała nowy wymiar.
Ten analfabeta kiedyś twierdził, że jest bongmanem, a wystarczy przeczytać wpisy tego i tego, przepaść intelektualna.
Ten analfabeta kiedyś twierdził, że jest bongmanem, a wystarczy przeczytać wpisy tego i tego, przepaść intelektualna.
Jezus twierdził że jest synem bożym, duchem świętym i ojcem. Świat jest inny niż ci się wydaje, żyjesz w iluzji. Nic nie jest takie jak się wydaje. Widziany obraz jest tak naprawdę do góry nogami. Halman to tak naprawdę znany poseł z Sosnowca co psom pomaga, bezdomnym lodówki i pralki rozdaje.
Jezus twierdził że jest synem bożym, duchem świętym i ojcem. Świat jest inny niż ci się wydaje, żyjesz w iluzji. Nic nie jest takie jak się wydaje. Widziany obraz jest tak naprawdę do góry nogami. Halman to tak naprawdę znany poseł z Sosnowca o psom pomagano bezdomnym lodówki i pralki rozdaje.
Przypomnij sobie co ci napisałem w tym temacie sadistic.pl/szeremeta-vt596355,15.htmcomments
Przypomnij sobie co ci napisałem w tym temacie
Nieszczególnie mnie potrzebę sobie przypominać co do mnie pisałeś. Naprawdę bawi mnie twoja zawiść i to ile w tobie złości. Masz życie poza portalem? Nie masz. Smutne.
Hanysie obudź się i zacznij żyć. Internet mowi co chcesz usłyszeć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów