📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
witam, skojarzył mi się z tym filmikiem stary teledysk o McDonald. Nie mogę go znaleźć, może ktoś pomoże. Wydaje mi się ze był gdzieś tu. Taki że na zapleczu stoi cala maszyneria, krowa z której odcinane są plastry mięsa i ogólnie trochę hard-core. Pod koniec wszystko się pruje krowa ucieka, pracownicy są mieleni na kotlety i zjedzeni przez klientów.
Taka kreskówka
Pomożecie
Taka kreskówka
Pomożecie
teraz spójrzcie na ten film z drugiej strony... sam się on nie zrobił ile pracy i umiejętności włożył autor by stworzyć taki animowany film rodem z hollywood
ps ide po hamburgercia i piwko ;p
ps ide po hamburgercia i piwko ;p
Animacja może i ładna, ale głupi ten filmik w pizdziec.
Aż mi się przypomniały moje lata pracy w FuckDonald... od tego czasu tam nie jadam... Błe. Na rzyganie mi się zbiera.
Jakie chujstwo.
W życiu nie zjem w maku, mam uraz po tym jak kurwa za małe frytki i cheeseburgera zdaje się zapłaciłem 8,40... Wolę iść na tłustego kebaba do turka i się w miarę najeść
Jesz gówno - stajesz się gównem! Fast Food'y typu Mc Donalds, Burger King itp. itd. powinni dostać wysokie kary za wprowadzanie klientów w błąd... Czy ktokolwiek z Was, zamawiając coś w tych sieciach, otrzymał produkt, który pokazywany jest w reklamach? Ludzie dają się robić w chuja! hehe Żal mi takich osobników... a jest ich miliony...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów