📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@winthek
to białe to tarczka zarodkowa
to białe to tarczka zarodkowa
japierdokurwadolololę.....
sadole cieszący minę jak użyna się łeb mudżina, a skorupka przeszkadza lub czerwone gluty. Kurwa.
sadole cieszący minę jak użyna się łeb mudżina, a skorupka przeszkadza lub czerwone gluty. Kurwa.
Gadacie, że za dużo niepotrzebnych ruchów. Pomyślcie jednak o tym. Zamawiacie sobie hamburgera, tak czy siak trzeba na niego czekać. Wolelibyście, żeby taki burgerman wybił jajo na blat i gapił się na was, czy żeby domorosły showman pożonglował tymi jajkami, zrobił coś w sposób, którego byście się nie spodziewali i jednocześnie was zabawił. Ja z miejsca wybrałbym drugą opcję, szczególnie gdybym był gdzieś turystą. Więc tymi ruchami nabija sobie klientelę. Wciąż takie one niepotrzebne?
Un_Nem napisał/a:
no i w ogole skromne jakies te hamburgery...
jajko sos kotlet i bulka zadnych ogorkow czy kukurydzy czy tam cebulki albo surowki.
hujowe.
Bo hamburger ma to do siebie że składa się z kotleta i bułki no i tego sosu, jajko w nim to już za dużo a co tu mówić o jakichś dodatkach.
Aaaa ! Nie ma tak 1:31 wypadło mu jajo.
Tak, tak, nakurwia hamburgery, a w 2:37 cygan lody z lodówki kradnie.
Uechtacz napisał/a:
@Miziou: nie pierdol bo znów frytki przypalisz
Nie da rady Bracie, mam tylko licencjat - nie chcieli mnie w macu...
Troche z dupy te burgerki, zrobiłbym lepsze, ale na pewno nie w takim tempie
01:07 Laska za nim ma Koszulkę 69
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów