📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niewazne ze niespelnia unijnych wymogow sanitarnych, niewazne ze moze jakis owad wpasc, grunt ze gosciu zarabia i przygotowuje zarcie ktore smakuje innym, gdyby cos sie stalo z klientem, nikt nie wlepi mu mandatu tylko go zlinczuje i gosciu juz wiecej nic nie zarobi... i to jest piekne, a nie tu korporacja MC, tu korporacja KFC, tam korporacja XYZ a kurwa lokalnej budki z innym urozmaiconym jedzeniem juz nie ma bo nie spelnia wymagan nie klienta ale wymagan jakiegos chujka, ktoremu placa za wymyslanie coraz to bardziej absurdalnych przepisow... I nagle okazuje sie ze zjesz jedynie w sieci korporacji i tylko to co ona oferuje, to samo tyczy sie innych dziedzin... Co tu duzo pisac, ale jestesmy niewolnikami korporacji.
Kurwa zgłodniałem (:
przecież te kotlety są zrobione z gówna.
No zajebiście, nie wyciąga z tych jajec tego całego badziewia, które w nich się znajduję. Badziewia typu białych glutów i czerwonego czegoś, nie wiem co to jest ale jest to obrzydliwe już nie wspomnę o drobinkach skorupy, których też nie wyciąga a wpadają na pewno przy takim rozbijaniu. Dalej nie oglądam.
Smacznego!!!
Smacznego!!!
Faktycznie więcej ruchów zbędnych niż potrzebnych wykonuje.
Ale Coldplay w tle, to dam piwko ;D
Ale Coldplay w tle, to dam piwko ;D
Ale bym takiego hamburgera opierdolił
@winthek to mam nadzieje, że nie jesz niczego na mieście co ma w sobie przemysłowe jajka bo tam też nie wyciagają
Też chcę takiego burgera! o.O
D.Hume napisał/a:
jebać wegetarian, niech wiedzą co tracą
Ty na prawde wierzysz, ze tam jest mieso?
tzn w paru % jest, ale reszta to mom, chemia i woda, wiec podniecanie sie tym gownem jest co najmniej smieszne
No konkretnie się wykoxił w tym co robi, ale do Chińczyków to mu jeszcze brakuje. Natomiast jeśli chodzi o "niepotrzebne ruchy" to mu są one jak najbardziej potrzebne bo to nie mac'd, że daje zestaw z niespodzianką, tutaj sposób na przygotowanie jedzenia to zarazem sposób na przyciągnięcie klienteli
srakamurowana burgery, ciekawe, przerzucana tysiące razy bułka z pewnością podkreśliła smak tego dania, ale co mogę wiedzieć, w końcu siedzę przed komputerem i nie żongluje jajami przy gotowaniu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów