📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Biali to już chyba Macdi się nie pojawiają.. Muszę tę informację jakoś przekazać dzieciakom
Wszystkie jebane tuczniki.
Ileż to resztek kurwa trzeba wpierdolić.Żeby się takiego kurwa Zadu dorobić.
Wszystkie jebane tuczniki.
jakie kurwa szczupłe towarzystwo
Ależ dupska jakie to trzeba budynki dla nich budować zeby się pomieściły.
Jak jest zadyma to zawsze czorne na planie ;p
Lubić Twoje wrzutki Pzdr z pipidówy tomaszów maz.
- Dzień dobry, poproszę zestaw dla dorosłych. A do zestawu proszę dołączyć ... hym? Pokaz walki w kisielu dwóch niewiast.
- Dzień dobry. Zestaw dla dorosłych raz nie powiększony. Mała 2-litrowa cola, małe frytki 2kg i pokaż w kisielu. Niestety kisielu brak, a za niewiasty będą dwa walenie. Chyba że powiększy pan zestaw.
- Biere bez powiększenia.
- Halinaaaaaaaaaaaa, klient prosi o zadymę. Może być o za słone frytki.
- Dzień dobry. Zestaw dla dorosłych raz nie powiększony. Mała 2-litrowa cola, małe frytki 2kg i pokaż w kisielu. Niestety kisielu brak, a za niewiasty będą dwa walenie. Chyba że powiększy pan zestaw.
- Biere bez powiększenia.
- Halinaaaaaaaaaaaa, klient prosi o zadymę. Może być o za słone frytki.
Tak to jest jak ustanawia się parytety dla zwierząt.
BLM - Black Lips Monkeys
Ogórek napisał/a:
O tym samym pomyślałem, u nas standard drzwi 90cm u nich to z 1,5m trzeba minimum ;D
Ogórek napisał/a:
Budynki jak budynki, jakie muszle klozetowe trzeba dla nich robić. O krzesełkach przy barze nie wspomnę.
Cycuś ns końcu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów